• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/G.T./A.S.

29.05.2024

19:07

"Bio bi ponosan da je živ!" Trudna Marija sa knedlom u grlu govorila o pokojnom Džeju: "Moj otac je sve ovo zaslužio!" (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

"Bio bi ponosan da je živ!" Trudna Marija sa knedlom u grlu govorila o pokojnom Džeju: "Moj otac je sve ovo zaslužio!" (VIDEO)

Podeli vest

Marija je ispričala da je presrećna zbog celog projekta koji je urađen u čast njenog oca, koji je kako je istakla, sve ovo zaslužio.

Danas je u jednom prestoničkom lokalu organizovana promocija benda "Džej trubute bend", koji je nastao u čast pokojnoj Džeja Ramadanovskog. Pored toga, premijerno je pušten spot, ali i pesma "Za kraj" u Džejovoj verziji, te i strofa koja je do sada bila neobjavljena i ne nalazi se u verziji koju je otpevala Ceca Ražnatović za potrebe filma "Nedelja".

Inicijato celog ovog projekta bio je suprug pokojne Marine Tucaković, Aleksandar Radulović Futa. Džejova ćerka, Marija, istakla je da je oduševljena onim što je uradio Futa, jer kako kaže, njen otac je to zaslužio. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Podržali smo ideju gospodina Fute koji je kao što svi znaju, gradio karijeru mog oca. Mislim da je ovo najmanje što smo mogli da učinimo u ovom trenutku i da prihvatimo ovu ideju kao porodica. Mislim da je sve ovo moj otac zaslužio i mislim da bi bio ponosan da je živ - izjavila je ona. 

Pevačeca naslednica je dodala i da joj se mnogo sviđa izvedba pesme "Za kraj". 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ovo su spotovi koji su već viđeni, ali prvi put čujem pesmu u tatinoj izvedbi i jako mi se dopada - istakla je Džejova naslednica. 

Za kraj, ona je ispričala da bi nakon što se porodi, volela da se priključi bendu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Kada se oporavim od trudnoće nadam se da ću i ja moći da budem deo tog benda. Svakako im dajem podršku i mislim da je to pravi pogodak i mislim da je publika ostala željna tate i njegovih nastupa i da će kroz ovaj bend i dalje živeti on i njegove pesme - rekla je Marija na kraju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija