• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T./K.Ć.

29.05.2024

19:40

Aleksandar Radulović o saradnji sa Džejom! Futa otkrio nepoznate detalje: "On je bio naša inspiracija"

Aleksandar Jovanović Cile/Novak Đurović

Estrada

Aleksandar Radulović o saradnji sa Džejom! Futa otkrio nepoznate detalje: "On je bio naša inspiracija"

Podeli vest

U toku je promacija benda "Džej tribute bend", koji je Futa osnovao u čast preminulog pevača.

Aleksandar Radulović je na samom početku promocije ispričao kako je bilo sarađivati sa takvim pevačem i Dorćolskom legendom.

- On je bio moj ljubimac. Da nije bila tako dobra interakcija između Marine, mene i Džeja, ne bi bilo ni takvih pesama tokom njegove sjajne karijere - rekao je on.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Na pitanje kako su nastajale pesme za Ramadanovskog, Futa je otkrio istinu.

- Marina i ja smo radili pesme za nas, pa smo odlučivali ko je adekvatan da je otpeva. Džej je sam po sebi bio inspiracija za nas, ta njegova boja glasa i ukrasi, drugačiji su bili. On je odmah dobro reagovao na sve pesme koje smo mu ponudili, jer je on jedna otvorena duša, čistog srca. On je maestralno svaku interpretaciju odradio - rekao je Radulović.

Podsetimo, u toku promocije je premijerno puštena i pesma "Za kraj" u verziji Džeja Ramadanovskog. Aleksandar Radulović je otkrio i kako je ovo remek delo nastalo.

- Obe su pesme originalne, razlika je što je Ceca pevala za potrebe filma, koja je i malo duža verzija. U originalnoj je Marina imala tri strofe i sada su te tri strofe u Džejovoj varijanti. Naravno da nije pesmu otpevao Džej, mi smo to za vreme njegovog života probali i imali smo čak i neke demo snimke, ali to je bilo neupotrebljivo. Tako da je to urađeno uz pomoć veštačke inteligencije i uz doradu nekih kompijuterskih stručnjaka, ali samo da bi se to dočaralo. Da nije rečeno da je urađeno pomoću veštačke inteligencije, niko ne bi ni rekao da to nije Džej. To je naš zajednički uspeh - rekao je Futa.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija