• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

30.05.2024

09:29

Ana Nikolić stala uz svoju zemlju, pa oplela po kolegama: "Mnogi zatvaraju oči pred nepravdom zbog profita"

Shutterstock, Printscreen Instagram/ananikolicofficial

Estrada

Ana Nikolić stala uz svoju zemlju, pa oplela po kolegama: "Mnogi zatvaraju oči pred nepravdom zbog profita"

Podeli vest

Pevačicu Anu Nikolić bi da zabrane u pojedinim zemljama regiona zbog protivljenja sramnoj Rezoluciji o Srebrenici, ali ona za to ne haje i poručuje da će uvek biti uz svoj narod makar i na sopstvenu štetu.

Zbog podrške svom narodu i zemlji tokom glasanja o sramnoj Rezoluciji o Srebrenici Ana Nikolić zasuta je gomilom uvredljivih komentara na društvenim mrežama. Pojedinci su išli toliko daleko da su tražili da se pevačici zabrani ulazak u Bosnu i Hercegovinu, ana šta je Ana juče odgovorila:

Foto: ATA Images

 

Foto:  

- Još nisam definisala menadžment... ali, ako se ja pitam... ni u Crnu Goru neću ići - iz principa! Ne možete vi da odlučujete o tome... jer, za razliku od velike većine "civila" i "estradnih privrednika", ja imam svoj stav. Nisu odštampali te pare zbog kojih bi ćutala na ovakve nepravde - poručila je ona.

Ana je danas rešila da podrobnije objasni ovaj svoj stav i pokaže zašto je spremna da odustane od nastupa u pojedinim zemljama regiona.

Foto: shutterstock/Informer

 

- Biti javna ličnost ima dosta odricanja tokom karijere, mnoge kolege zatvaraju oči pred nepravdom kako ne bi ugrozile sopstveni položaj. Njima imponuje popularnost koja im donosi profit, te tako imamo javne ličnosti koje podržavaju i promovišu razne nakaradne stvari, koje ne samo da vređaju veliku većinu u ovoj zemlji, već svesno pokušavaju da menjaju kolektivnu svest društva na jedan podmukao način. Uvek sam bila uz svoj narod i državu, ne iz ličnog interesa, već iz ljubavi koju su mi roditelji usadili prema otadžbini. Ukoliko bi birala između karijere i svog naroda, uvek ću stati na stranu istine i deliti sudbinu sa milionima Srba koji trpe nepravdu - napisala je pevačica na svom Instagram nalogu, pa nastavila:

Foto: ATA Images

 

- Mi nismo genocidan narod, nismo kolonizovali druge niti vodili osvajačke ratove. Branili smo se na sopstvenom ognjištu, branili smo pravdu, istinu, slobodu i krst časni. Branili smo i druge kad bi nam se ukazala prilika i prihvatili svakoga ko je došao i ostao u našoj zemlji i poštovao različitosti. Ne želim nikoga da vređam, već želim da kažem da je dosta nepravde učinjeno svima nama i da se odnosi ne mogu graditi na lažima i propagandi koja ima za cilj da deli selektivnu "pravdu" na štetu nekog naroda - zaključila je Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija