• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć./A.S.

30.05.2024

23:09

Generacija Zed predstavila svoj prvi album! Relja Torino i Popovska došli među prvima, a Popov šokirao: "Tokom rada je bilo problema sa pojedincima"

Miloš Rafailović

Estrada

Generacija Zed predstavila svoj prvi album! Relja Torino i Popovska došli među prvima, a Popov šokirao: "Tokom rada je bilo problema sa pojedincima"

Podeli vest

Producent i pevač "Generacije Zed", Popov, ispričao je sa kakvim su se problem susreli nakon rada na albumu.

Večeras se u jednom prestoničkom lokalu održala promocija prvog albuma "Generacije Zed".

Publika će imati priliku da čuje po jednu novu pesmu svakog člana, a producent i pevač, Marko Popov je za medije istakao da su čak nekoliko puta odlagali datum izlaska albuma. 

Foto: Informer

 

- Nekoliko puta smo odlagali datum izlaska albuma da bi sve bilo kako treba i mislim da smo uspeli i da će svaka pesma biti veliki hit. Tokom rada je bilo problema sa pojedinicima. Nekada se ne svidi nekom pesma koju smo uradili, pa smo morali da pravimo novu, samo takvih problema je bilo, ništa više od toga. Ima nas dosta u "Generaciji Zed" i normalno je da neko sa nekim više bleji, ali svi smo dobri, ja sam konkretno dobar sa svima. Mislim da je "Generacija Zed" drugačija od ostalih jer smo mi društvo koje je krenulo da radi muziku i dobro nam je krenulo. Mislim da niko nema takvu družinu koja je krenula sama da radi sve iz svoje garažice  - rekao je Popov. 

Relja Torino i Popovska ne kriju da su oduševljeni celim projektnom, a zatim su okupljenim novinarima priznali da najviše vole da rade zajedno.

- Mnogo mi prija ovaj način rada jer dugo smo zajedno, živimo zajedno i nekako uvek mogu da mu kažem šta mi smeta i znam da će to on promeniti - rekla je Teodora, na šta se Relja Torino nadovezao. 

- Ne volim da kritikuje, ali volim da izvučem najbolje iz nje, a znam da ona to može, tako da nekada umem da budem strog kada je muzika u pitanju, ali ovako privatno nisam strog. 

Među gostima se našao i Sergej Pajić, koji je došao da podrži svoje kolege. Sergek je skrenuo pažnju javnosti zbog svoje veze sa influenserkom Unom Kablar, sa kojom je pre par godina raskinuo. On je sada priznao da bi nakon svega, voleo da je oženi. 

- Trenutno se ne dešava ništa u mom ljubavnom životu, posvećen sam poslu. U dobrom sam odnosu sa Unom. Mnogo sam puta pričao da ću oženiti Unu, ali je nisam pitao još da se uda za mene - izjavio je Sergej. 

Pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera, istakla je da se ne bi prijavila na "Evroviziju" zbog toga što nema srpski pasoš. 

- Ne bih se prijavila na "Pesmu za Evroviziju" jer nemam srpski pasoš, što znači da bih morala da pevam za Austriju, a to ne želim - rekla je Zera. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija