• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

31.05.2024

12:55

Gudelj ne štedi na svojoj izabranici! Evo koliko koštaju haljine koje je Anastasija nosila na crkvenom i građanskom venčanju!

Društvene mreže

Estrada

Gudelj ne štedi na svojoj izabranici! Evo koliko koštaju haljine koje je Anastasija nosila na crkvenom i građanskom venčanju!

Podeli vest

Anastasija Ražnatović zablistala je pre godinu dana na crkvenom venčanju sa svojim izabranikom, Nemanjom, kao i pre nekoliko dana, kada se par zakleo na večnu ljubav pred matičarem.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj tajno su se venčali pre nekoliko dana u porodičnoj vili na Dedinju.

Foto: printscreen

 

Ceremoniji građanskog venčanja su prisustvovale porodice Ražnatović i Gudelj, koje su sa radošću dočekale ovaj poseban trenutak.

Anastasija je zablistala u haljini od krem satena koji je odabrala za ovaj trenutak, dok se Nemanja opredelio za opuštenu varijantu. Međutim, ono što je sve iznenadilo jeste cena haljine koju je mlada pevačica nosila na svom venčanju.

 

 

Crkveno venčanje Anastasije i Nemanje odigralo se 14.jula prošle godine!

Iako su svi mislili da je na Anastasiji mnogo skuplji komad, satenska haljina u kojoj je Cecina ćerka blistala košta 390 evra, što je u poređenju sa modnim komadom koji je nosila na ckrvenom venčanju velika razlika.

 

 

Anastasija se i tada odlučila da ne nosi klasičnu venčanicu, već dugu belu asimetričnu haljinu na jedno rame, pomalo drapiranu i u stilu grčke boginje, a zadnji deo haljine s karnerima je poput šlepa dopirao do poda.

Foto: Printscreen/Instagram

 

U pitanju je komad brenda Lanvin, a može se naći u prodaji po ceni od 2780 funti, odnosno 3255 evra, i uklopila ju je s belim sandalama s visokom štiklom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija