• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

31.05.2024

23:46

Sofronijević otkazao medeni mesec! Zbogo ovoga njegova supruga i on ne mogu da idu na svadbeno putovanje

Maša Banđur

Estrada

Sofronijević otkazao medeni mesec! Zbogo ovoga njegova supruga i on ne mogu da idu na svadbeno putovanje

Podeli vest

Sofra, koji je nedavno stao na ludi kamen, sada je za medije ispričao zbog čega su njegova supruga i on bili primorani da otkažu svadbeno putovanje.

Harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević venčao se sedmog maja sa svojom izabranicom, doktorkom medicine, Kosanom Stišović

Njih dvoje su crkveno venčanje obavili u Hramu Svetog Save na Vračaru, a građansko venčanje je upriličeno u jednom prestoničkom restoranu, gde je kasnije bila i proslava. 

Foto: Maša Banđur

 

Sofornijević je sada za medije otkrio da su Kosana i on odložili medeni mesec. Novopečeni supružnici su zbog poslovnih obaveza morali da pomere svadbeno putovanje. 

- Odlaže se do daljnjeg zato što ne možemo da stignemo. Imam mnogo da sviram, a ona ima specijalističlke ispite da daje, tako da Bože zdravlja, biće više tih svadbenih putovanja pa ćemo da nadoknadimo. Ali to je dobra stvar. Kad napraviš svadbu, moraš da napraviš pauzu 10 dana, da vidiš šta je bilo, ko je bio, da pogledaš slike - rekao je muzičar.

Foto: Maša Banđur

 

Aca je zatim dodao da je dobio preko 11.000 poruka kako od poznanika, tako od saradnika, kao i da još uvek nije stigao svima da se zahvali na čestitkama i lepim željama. 

- Ja se još nisam svima zahvalio ko je došao, za prelepe pokone, za svu tu ljubav i pažnju koju smo dobili na svadbi. Svi su se proveselili sa nama kao da im se oženio brat ili udala sestra. Mnogo je dobro bilo. Sve to nisam stigao, imam preko 11.000 poruka. Za ne poverovati. Inače imam mnogo brojeva u telefonu, više od 17.000, meni je 11.000 ljudi poslalo poruku, bez društvenih mreža. Nikome nisam stigao da odgovorim, ne znam kada ću to da uspem. Valjda kad krenem na svirke pa ću u kombiju da odgovaram malo po malo - rekao je Aca za "Grand". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija