• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D./Z.A.

02.06.2024

12:44

Karleuša prvi put o Dušku Tošiću nakon skandala sa Severinom! Pop diva imala samo jedan komentar: "Neka bude da sam ja..."

Tanja Andric

Estrada

Karleuša prvi put o Dušku Tošiću nakon skandala sa Severinom! Pop diva imala samo jedan komentar: "Neka bude da sam ja..."

Podeli vest

Nakon što je Informer prvi objavio privatne prepiske supruga Jelene Karleuše, Duška Tošića i hrvatske pevačice Severine, Jelena je sada prvi put prokomentarisala njegove izjave za medije.

Pevačica Jelena Karleuša, obavila je svoju građansku dužnost i tačno u 12 časova izašla na glasanje, na biračkom mestu broj 33-34 u "Školi za dizajn" koja se nalazi na Dedinju.

Jelena se pojavila u zanosnoj kombinaciji, a svi prisutni su bili oduševljeni njenim stajlingom koji se sastojao od dugačke bele haljine sa šlepom u bojama zastave Republike Srbije.

Foto: Tanja Andric

 

Kompletan izgled upotpunila je belim šeširom i belim "Balensijaga" cipelama sa visokom štiklom.

Nakon što je izašla sa biračkog mesta, Karleuša je okupljenim novinarima strpljivo odgovarala na pitanja i ovom prilikom je, između ostalog, prokomentarisala i izjave njenog supruga, Duška Tošića, za medije.

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne znam šta je Duško tačno rekao, on ne bira novinare kojima daje izjave i ja više stvarno ne znam šta da kažem na tu temu, neka bude da sam ja ostala bez teksta. Ja protiv oca moje dece, naravno, nikada u životu neću reći nijednu ružnu reč, naprotiv, ostajem pri tome da bih i dalje na desetoricu skočila za njega, šta god on rekao i šta god on uradio - rekla je Jelena.

Podsećamo, javnost je nedavno uzdrmala afera u kojoj su glavni akteri upravo Jelenin suprug Duško i hrvatska pevačica Severina Naime, nakon što je Jelena odbrusila Severini na temu lažnog genocida u Srebrenici, hrvatica je, u želji da povredi srpsku pop pevačicu, Karleuši poslala prepisku, koju je Informer prvi objavio, sa njenim suprugom, bivšim fudbalerom, Duškom Tošićem.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija