• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D.S.

03.06.2024

11:01

Verica Šerifović prošla kroz pakao: Muž je ucenio detetom, kockao se, napijao, a onda se u jednom danu promenilo sve

ATAIMAGES

Estrada

Verica Šerifović prošla kroz pakao: Muž je ucenio detetom, kockao se, napijao, a onda se u jednom danu promenilo sve

Podeli vest

Verica Šerifović bila je u izuzetno lošem braku samo zato da se ne bi odvojila od ćerke Marije.

Pevačica Verica Šerifović iz braka sa Rajkom Šerifovićem ima ćerku Mariju Šerifović koja važi za jednu od najboljih srpskih pevačica, ali njen život nije bio nimalo lak.

Verica je zbog ljubavi napustila gimnaziju, a od samog početka bračnog života pevačica je doživljavala psihičko i fizičko nasilje. Iako je htela da se razvede, zbog ćerke Marije odlučila je da ostane pored supruga.

Foto: ATAIMAGES

 

- Kada je Marija bila mala, želela sam da napustim Rajka i podnela sam papire za razvod, ali je on imao veze u Kragujevcu i uspeo je da smuva da Marija pripadne njemu. Doživela sam jači nervni slom i rekla: "Ma, neka mi bude kako bude. Odustajem od razvoda, odustajem od svega". Sada, posle toliko godina, mogu da kažem da je to možda tako moralo da bude - ispričala je svojevremeno Verica i priznala da je njen bivši suprug imao problem sa alkoholom:

- Prosto ne mogu da verujem da dve čašice rakije mogu da promene čoveka. Njega su svi voleli jer je društven, drug do koske, ali kad popije dve - tri to više nije taj čovek. Teško sam se nosila sa tim i to ne samo ja, već svi, i svekar, i svekrva, i jetrva... - rekla je pevačica i otkrila zbog čega je sve to trpela:

Foto: ATA Images

 

- Bila sam dete, šta sam znala sa 18 godina. Mnogo toga sam krila, čak i od roditelja. Tata da je znao, on bi ga odrobijao. Dobro, nekad sam mogla da sakrijem, nekad nisam. 

Verica je bila rešena da ostavi supruga, ali nije želela to da uradi pre nego što Marija napuni 18 godina.

Foto: Foto: Tanja Andric

 

- Rešila sam da to prekinem kada Marija završi gimnaziju. Mislim da sam imala najtužniji i najkraći sporazumni razvod u istoriji. Rajko je voleo da se kocka i jednom tipu je dugovao neke pare, došao je kući i rekao mi: "Moraš da mi daš pare da vratim" i ja mu kažem: "Ok, koliko je to?", a on odgovori 1.000 maraka. I ja iz šale kažem da ću mu dati 1.500 maraka, ali da potpiše sporazumni razvod. A on je samo rekao: "Nema problema, pozovi advokata i daj mi pare". Rekla sam mu: "Polako, da odemo mi prvo kod advokata". I, odemo mi, potpisa se on, uze pare i ode, a ja žena razvedena - pričala je ona i otkrila kako se tada osećala:

Foto: E-Stock, Youtube printscreen/Marija Serifovic

 

- Našla sam se u čudu. Taj osećaj - da li da plačem ili da se smejem. Advokat me gleda i kaže: "Vera, hoćete čašu vode?", a ja ga pitam: "A je l' mogu da dobijem neku lepu kafu? I da me ništa ne pitate". Gledam onu kafu, pušim cigaretu i pitam se - dvadeset i nešto godina, toliko energije, da ne pričam o svojoj lepoti, mladosti, pevanju, parama, kuvanju, svemu... I da se to odjednom preseče. Verovatno je on mislio da papir trpi sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!
Vojske čekaju komandu

Sve je spremno za finale! Počinju glavne bitke ruske letnje kampanje u Ukrajini, Sirski spremio 40 hiljada vojnika za kontraudar!

Rusija je za manje od 20 sati vratila kijevskom režimu milo za drago za raketni udar po glavnoj plaži Sevastopolja. Ali, kao i dosad: ne civilima i civilnim objektima. Krstarećim raketama „Kalibar" lansiranim iz Azovskog mora, razorila je skladište fabrike kranova na periferiji Odese koje je služilo kao punkt prijema i raspodele zapadnih raketa i artiljerijskih projektila.

25.06.2024

21:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija