• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

04.06.2024

17:07

Sanja Đorđević odgovorila na prozivke da se uništila botoksom! Pevačica objasnila od čega je bolovala: "Ležala sam šest meseci"

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Sanja Đorđević odgovorila na prozivke da se uništila botoksom! Pevačica objasnila od čega je bolovala: "Ležala sam šest meseci"

Podeli vest

Dok društvene mreže bruje kako se Sanja Đorđević unakazila botoksom, pevačica tvrdi da je bolovala šest meseci i da je virus sa kojim se borila ostavio posledice i na njeno lice.

Sanja Đorđević bila je nedavno gošća Lepe Brene na koncertu u Podgorici, a tom prilikom šokirala je mnoge svojim izdanjem. Pevačica izgleda gotovo neprepoznatljivo, a ono što prvo upada u oči jeste ogromna promena fizionomije njenog lica.

Korisnici društvenih mreža odmah su počeli da komentarišu da se pevačica unakazila tretmanima botoksa, o kojima je ranije i sama govorila i priznala da ih koristi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @srbija_showbizz

 

Međutim, pevačica tvrdi da izgled njenog lica nije posledica estetskih korekcija i tretmna već bolesti. Dorđevićka je za Blic ispričala da je imala mononukleozu i Epštajn-Barov virus i da šest meseci nije mogla iz kreveta.

- Rekli su mi doktori da ne smem da radim i da se krećem to je katastrofičan virus koji se dobija od fanova i obično ga deca dobijaju putem poljupca ili putem prljave čase i neko vas zarazi, a ja sam to dobila u ovim godinama. Nisam ozbiljno shvatila jer nisam znala šta je to i nisam čula nikada za to u svom životu. Nastavila sam da radim, a zabranili su mi svaki fizički napor i zadnji nastup koji sam imala početkom decembra u jednom trenutku sam pitala muzičara "sine, koliko je prošlo", ja koja skačem i igram po dva sata, nemam problem da radim, a on mi je rekao "tek smo počeli, Sanja niste dobro", na šta sam rekla da se nisam osećala do danas tako loše i došla sam kući i pala - ispričala je Sanja.

Foto: Printscreen/Instagram/srbija_showbizz

 

 Kako je navela, imala je jak stepen virusa i zbog toga su joj otekle žlezde, izobličilo joj se lice i nije imala gram snage, zbog čega je bila prinuđena da otkaže i sve poslovne obaveze.

- Pet meseci sam bila kući i naravno sam se i ugojila. Od pada imuniteta svi donji zubi su mi otišli koje sam operisala i morala sam da idem da vadim zube i stavljam veštačke kosti i implante i tu sam otekla - rekla je Đorđevićka.

Foto: Printscreen/Instagram/srbija_showbizz

 

Prema njenim rečima, filere i botoks nije stavljala pet godina. 

- Bila sam bolesna i svaki čovek može da bude bolestan, sad sam dobro i tri nastupa sam odradila. Možda nisam reprezentativna i nisam smršala iako je publika navikla da sam "fit", ali šest meseci nisam išla nigde, ugojila sam se i imam otok od virusa. Bila sam izobličena pet do šest meseci i prepadala sam se sama od sebe. Uvek se slikam sa svima i dovoljna je jedna kapljica da se čovek zarazi, ne znam ko me je zarazio, niko mi nije kriv i to je možda trebalo da se desi i desilo se. Imala sam težak period - rekla je Sanja i dodala da se ne osvrće na ružne  komentare.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija