• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

04.06.2024

19:40

Dečko Aleksandre Mladenović prekinuo intervju: Zbog ovog Darkovog poteza pevačica se totalno zbunila

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Dečko Aleksandre Mladenović prekinuo intervju: Zbog ovog Darkovog poteza pevačica se totalno zbunila

Podeli vest

Aleksandra Mladenović večeras pravi veliko slavlje povodom svog rođendana.

Pevačica Aleksandra Mladenović pre dva dana napunila je 30 godina, a danas je tim povodom napravila veliku žurku u jednom beogradskom restoranu. 

Aleksandra je poznata kao neko ko pravi sjajne rođendanske žurke, pa nije čudo što je i ove godine napravila veliku proslavu na kojoj će se okupiti veliki broj javnih ličnosti.

Mladenovićeva je rekla da je vrlo srećna i uzbuđena, a zatim je objasnila po čemu joj je ovaj rođendan drugačiji od ostalih:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Pre 15 godina sam poželela da prođem dalje u "Zvezdama Granda". Sada sam poželela samo dobro zdravlje i baš mi to fali. Stalno sam na putu, stalno sam iscrpljena.

Mnogima nije svejedno kada shvate da su ušli u tridesete, ali Mladenovićevu to ne brine.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Sada sam bolja riba nego kada sam imala 20 godina, baš sam se gledala malopre. Devojke ne moraju da se brinu, godine su samo broj. Kažu da je 30 godina nešto "vau", ali to nema veze. Mada, moja baba bi sad rekla: "Ti si zrela za turšiju" - našalila se ona, a na pitanje da li razmišlja o udaji Aleksandra je odgovorila:

- Razmišljam da budem ozbiljnija, da biram partnere koji su ozbiljni, ne želim da gubim vreme, dosta sam sazrela u tom smislu. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevačica je otkrila ko joj je na dan rođendana priredio iznenađenje.

- Pored dečka iznenadila me je i moja drugarica Anđela - rekla je pevačica, a baš u tom trenutku pozvao ju je izabranik kome je odbila poziv!

Aleksandra se malo zbunila, te na kratko prekinula intervju, a o čemu je još govorila možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija