• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

05.06.2024

19:54

"U poplavi najgore teheranske muzike..." JK brutalno oplela po estradi, pa iznela detalje skandala iz 2001. godine

instagram.com/karleusastar

Estrada

"U poplavi najgore teheranske muzike..." JK brutalno oplela po estradi, pa iznela detalje skandala iz 2001. godine

Podeli vest

Pop diva vratila se dve decenije unazad, kada je bila ovenčana nagradom za najbolju pevačicu, a tom prilikom osvrnula se na trenutno stanje na domaćoj muzičkoj sceni.

Jelena Karleuša prisutna je na muzičkoj sceni skoro 30 godina, tokom kojih je iznela mnogo spektakularnih stajlinga, kojih se neretko priseti na svom Instagram profilu.

Svedoci takvog slučaja smo danas, kada je muzička zvezda objavila kadrove iz 2001. godine, a na kojima nosi skupocen "versaće" kombinezon, zbog kojeg je, kako je istakla, bila izvrnuta ruglu.

- U "versaćeu"! Te godine, kao i uostalom svake druge, sam proglašena za pevačicu, video i album godine, a na dodeli sam se pojavila u revijskom modelu "versaće", rađenom po specijalnoj porudžbini. Ovaj konkretan komad na samoj "versaće" reviji nosila je Naomi Kembel. Nakon ovog nastupa, u raznoraznim anketama, proglašena sam za najgore obučenu pevačicu, a na naslovnim stranama je pisalo: "Karleuša u čarapama, Karleuša zaboravila suknju..." Ta titula mi je ostala draga i dan-danas, kao i titula za najgluplju javnu ličnost, zbog sada već legendarne izjave da je moj polni organ mozak - započela je pevačica u opisu videa gde peva pesmu "Ludača".

Pop diva, tom prilikom, iznela je svoj stav i o muzičkom pravcu koji joj se ne dopada, a trenutno je prisutan na muzičkoj sceni Srbije.

- Danas, u poplavi najgore teheranske muzike i mode, ponosna sam na moja dva nova albuma "Alfa" i "Omega", na muziku ispred vremena, na stil ispred vremena, ponosna sam na sebe što sam uvek bila hrabra da ne pripadam i da igram isključivo po mojim pravilima - zaključila je JK.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija