• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.06.2024

09:26

Bilja Jevtić o razvodima na estradi: Pevačica razume Draganu i Harisa: "Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja"

ATAIMAGES

Estrada

Bilja Jevtić o razvodima na estradi: Pevačica razume Draganu i Harisa: "Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja"

Podeli vest

Biljana Jevtić je decenijama u srećnom braku sa kolegom Acom, ali smatra da je razvod dobro rešenje ako dvoje dalje ne mogu zajedno.

Brak Ace i Biljane Jevtić jedan je od retkih koji uspešno odoleva epidemiji razvoda koja je zahvatila estradu. Čak i oni brakovi za koje se mislilo da su čvrsti kao stena, kao što su Draganin i Harisov, nedavno su doževeli svoj kraj. Biljana Jevtić smatra da uzrok bračnih brodoloma znaju samo glavni akteri.

Foto: Novak Đurović

 

- Ne volim da zalazim u nečiji privatan život, drugo je to kad mi čitamo i gledamo. Onda svako od nas formuliše to na svoj način i komentariše, ali šta je i kako bilo, najbolje znaju dvoje koji su živeli zajedno, koji žive u jednoj zajednici, da li to može ili ne može da funkcioniše dalje. Ima brakova koji opstaju na estradi, nismo to samo mi, ima čak i dužih brakova na od naših, ali eto dešavaju se i razvodi - ispričala je Biljana za Svetski Radio.

Foto: Printscreen

 

Prema njenim rečima, krah bračne zajednice jedna je od težih stvari u životu.

- Desi se sitnica u životu, pa patiš. Izgubiš kućnog ljubimca pa patiš, a kamoli ovo ako ti živiš sa nekim tolike godine, sjedinite se, steknete zajedno, imate i decu, nije to lako... Niko ne može da kaže da je to lako, ali život je borba, znate kako kažu "Bolje bolan kraj, nego bol bez kraja". To je stvarno istina, ako nešto ne može i ne ide ne bi trebalo forsirati na silu - zaključila je Jevtićka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50