• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

06.06.2024

10:24

Bivša žena Šerifa Konjevića prodaje kuću u kojoj su zajedno živeli: Jasna zagonetno poručila "Razlog neću reći nikome"

Printscreen You Tube/Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Bivša žena Šerifa Konjevića prodaje kuću u kojoj su zajedno živeli: Jasna zagonetno poručila "Razlog neću reći nikome"

Podeli vest

Bivša supruga pevača Šerifa Konjevića, prodaje luksuznu kuću u Sokolović koloniji u kojoj je nekada živela sa njim.

Nakon što je bivša supruga Šerifa Konjevića, Jasna, na prodaju oglasila kuću u kojoj je nekada živela zajedno sa pevačem, odmah su počela nagađanja da je rešila da napusti Bosnu, da se seli na Zapad, ili da ponovo staje na ludi kamen. 

Foto: Informer

 

- U poslednje vreme dosta slikam, pišem knjigu, a naravno, šta bi drugo bila tema nego moj život sa estradom. Kuću koju sam nasledila od svojih roditelja smatram fantastičnim mestom gde ima u izobilju mira i lepote za inspiraciju u svakom pogledu. A ovu kuću u Koloniji prodajem iz sopstvenih razloga koje neću reći nikome, a što se tiče zemalja Zapada odem često, boravim kratko, jer ne mogu da živim bez Sarajeva. Naravno, nijednu tu nabrojanu varijantu ne isključujem - kazala je zagonetno Jasna za " "Express ba".

Inače, Šerif živi u vili u Sarajevu koju je veoma luksuzno opremio. U dvorištu ima ogroman bazen, a nedavno je izgradio i SPA zonu. Cela vila je u mermeru, a u dvorištu se nalazi i letnjikovac sa fontanom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija