• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Blic

08.06.2024

13:01

"Moraju se bar formalno venčati, takav je red": Komšije Marije Kilibarde i Branislava Vučelića progovorile o paru

Instagram/kilimara

Estrada

"Moraju se bar formalno venčati, takav je red": Komšije Marije Kilibarde i Branislava Vučelića progovorile o paru

Podeli vest

Poznato TV lice, Marija Kilibarda, u drugom je stanju, a njen partner Branislav Vučelić i ona prvi put će se ostvariti u ulozi roditelja.

Marija Kilibarda je, nakon razvoda od košarkaša Vladimira Rašića, upoznala sadašnjeg partnera Branislava Vučelića. Iako ne voli da govori o privatnom životu, lepa Beograđanka je više puta istakla da je pored sina Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović pronašla ono za čime je godinama tragala. 

Marija i Vladimir su napravili i korak dalje, uskoro će postati i roditelji. 

Foto: Instagram prntscreen/kilimara

 

Sada su njihove komšije progovorile o aktuelnom paru.

- Viđamo je da, veoma je aktivna, trudnoća joj je u redu i nema potrebe da provodi vreme u kući. Izađu zajedno tako, sada kada je lepo vreme, pa prošetaju... Ona je uvek sređena, uredna, i lepo obučena, uvek se u njoj videla volja za životom - rekla je jedna baka iz ulice i dodala:

- Drago nam je što postaju roditelji jer su divni ljudi, i kao takvi, treba da imaju nasleđe. Pričaju sada, da je Marija u godinama, da je ranije trebalo da se ostvari u ulozi majke, ali takvih će uvek biti. Nadam se da se ona ne bazira puno na to, već da je fokusirana na dete i porodicu, koja joj je divna. Par nije još uvek u braku, na šta je jedan komšija obratio pažnju.

Foto: printscreen instagram/kilimara

 

Drugi komšija je prokomentarisao to što se Marija i Vladimir još nisu venčali.

- Nadam se da će se uzeti bar formalno zbog deteta, takav je red. Kada se već vole, svi to vidimo, ništa ih ne sprečava. Uvek sam srećan kada neko od komšija i drugih meni bliskih ljudi, podeli radosne vesti, kakve god da su, a ova me je posebno obradovala jer obožavam Mariju - rekao je komšija Mića, a devojka koja živi sa njima u zgradi  je otkrila:

- Vode tih i povučen život, gotovo da su neprimetni. Prepoznatljivi su po osmehu, tako ih i drugima opisujem. Uvek su nasmejani oboje i svakoga pozdrave na ulici, makar bili u žurbi. Znate da je ljudima to često izgovor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija