• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Grand Online

09.06.2024

12:38

"Nisam imala šta da jedem!" Bolna ispovest nove zvezde "Granda": "Bilo me je sramota da tražim pomoć"

Shutterstock/ATA images

Estrada

"Nisam imala šta da jedem!" Bolna ispovest nove zvezde "Granda": "Bilo me je sramota da tražim pomoć"

Podeli vest

Šejla Zonić je pobedila u ovoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezda Granda".

 

Bosanskohercegovačka pevačica odnela je ubedljivu pobedu i samim tim postala nova zvezda Granda. Ona je imala preko 132.000 glasova od strane publike, dok je drugoplasirani imao nešto više od 102.000.

Inače, Šejla je jedna od najobrazovanijih kanditatkinja koja se ikada takmičila. Pevačica je jednom prilikom ispričala detalje iz njenog života, te je otkrila da je tokom pandemije ostala skroz bez novca.

Foto: ATAIMAGES

 

- Sestre su mi priskočile u pomoć, jedna je poslala pomoć da platim kiriju tri meseca, a druga za kraj magistarskog. Nerviralo me je kod mene jer nikada nisam htela da tražim pomoć, bilo me je stid, to mi je bio poraz. Osećala sam se strašno usamljeno, panični napadi, napadi anskioznosti sa pitanjem šta sam do sada radila. Pitala sam se šta radim, jedem u ovom gradu rižu i kečap, nemam maletne šta da jedem. Nisam imala obraza od roditelja bilo šta da tražim jer je otac bio bolestan, živeli su samo od njegove penzije. Bilo mi je glupo da ja prava i zdrava tražim, sama sam htela i eto mi sad. Shvatila sam da ne može tako i da treba da krenem na psihoterapiju da se malo „reprogramiram“- ispričala je Šejla koja je donela odluku da se vrati u Sanski most i počne ispočetka.

Foto: ATAIMAGES

 

Na nagovor supruga se prijavila u "Zvezde Granda".

- Ljudi često misle da je Armin samo moj suprug. Ja ne bih bila danas ovde u takmičenju da nije njega. Dvoumila sam se da li da se prijavim, da li sam dorasla tim stvarima, da li je ovaj svet za mene. Muzika jeste nešto što ja živim, ali da nije njega ja se ne bih pojavila, podržao me je. On vodi sve moje društvene mreže, on je kreator svih objava. Nije on mene ubedio da moram da se prijavim, samo mi je govorio šta su benefiti, šta nedostaci i ja sam izvagala -rekla je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija