• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K.Ć.-D.G.

11.06.2024

08:37

"Lepe ljude prate takve priče": Joca Stefanović o glasinama da je bio u vezi sa kontroverznom rijaliti učesnicom (VIDEO)

informer.rs

Estrada

"Lepe ljude prate takve priče": Joca Stefanović o glasinama da je bio u vezi sa kontroverznom rijaliti učesnicom (VIDEO)

Podeli vest

Pevač uživa u vezi sa koleginicom, priprema nove pesme i ne mari mnogo što ga povezuju sa Anitom Stanojlović.

Joca Stefanović se sinoć pojavio na promociji novog albuma Tanje Savić i tom prilikom istakao da je ona uvek bila ozbiljan pevač i da se sa godinama nije promenila, već samo postala ozbiljnija. Na pitanje novinarke Informera zašto nikada sa njom nije snimio duet Joca je rekao da nije bilo prilike.

Foto: informer.rs

 

-  Nije bila neka pesma dobra za nas da bi razmišljali u tom pravcu. Ako se tako nešto pojavi, zašto da ne. Tanja je sjajan vokal ja volim da snimam sa sjajnim vokalima, ali i dobrim ljudima - rekao je Stefanović za Informer.

Činjenicu da od kolega koji su se takmičili u "Zvezdama Granda" na Tanjinoj promociji nije bio niko osim njega i Baneta Mojićevića, Joca nije želeo da komentariše.

- Svako ima svoj obraz i obaveze, ne bih o tome. Meni je Tanja draga i ja sam došao da je ispoštujem - zaključio je Joca.

On je otkrio da je trenutno u pregovorima za snimanje nekoliko kavera.

-  Jednu pesmu snimam samostalnom, a radim i dva dueta, ali ne želim još da otkrivam sa kim, saznaće te uskoro - rekao je Stefanović.

Foto: informer.rs

 

Osim pevanja Joca se već dokazao i u autorskim vodama, radio je muziku, aranžmane ali i tekstove mnogim svojim kolegama. Na novom albumu kolege Uroša Živkovića našla se i pesma "Sve je moguće" za koju jen Joca radio i tekst i muziku". Za vreme korone je čak radio i kao tonac u "Grandu" i to mu je kako kaže bilo dragoceno iskustvo.

Foto: ATAIMAGES

 

Na pitanje zašto ga povezuju sa rijaliti igračima, odnosno učesnicom "Elite" Anitom Stanojlović pevač je odgovorio:

- Stvarno ne znam odakle ja u toj priči. Ja tu devojku nit poznajem, niti bi bio sa takvom devojkom, nije moj tip. Ali dobro za lepe ljude se i lepe takve priče - bio je jasan Joca.

Priznao je da je na promociju došao sa devojkom, ali nije hteo mnogo da govori o njihovoj vezi.

- Lepo nam je zasada ne bih ništga o našoj vezi govorio. Mi se znamo dugo godina ali smo obnovili kontakt kad smo počeli da nastupamo zajedno, ona je iz naše branše. Ljubomorna je kad mi prilaze devojke u nekoj normalnoj meri - kaže Joca, kome je želja da pored karijere jednog dana ima i porodicu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija