• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.-D.G.

12.06.2024

16:12

O ljubavi neće do udaje! Aleksandra Mladenović ni slova o dečku: "Zašto javnost zanima s kim sam ja u vezi" (VIDEO)

informer.rs

Estrada

O ljubavi neće do udaje! Aleksandra Mladenović ni slova o dečku: "Zašto javnost zanima s kim sam ja u vezi" (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica se pose proslave rođendana posvetila karijeri i o ljubavi neće da govori do udaje.

Aleksandra Mladenović pojavila se u ležernoj garderobi na promociji novog salona poznatog brenda nameštaja. Pevačica je svoj stan već opremila, kako kaže, fali joj još jedna ljuljaška. Vodila je računa o cenama, ali to joj generalno nije bitno.

Foto: informer.rs

 

- Kad kupujem meni nije bitno da li je to skupo ili jeftino, meni je važno da se ja osećam dobro u tome. Bez obzira da li je to garderoba ili možda nameštaj, meni je bitno da je udobno. Slušam savete drugih prilikom kupovine, ali na kraju ipak se oblačim najviše kako se osećam. Što se tiče saveta o oblačenju, najviše slušam stilistu. Kada je u pitanju život najbitniji su mi mamini saveti, srećom moja majka je moderna. Da ne zaboravim i moju drugaricu Anđelu, koja mi je kao druga majka ovde u Beogradu. U njih dve imam najviše poverenja - rekla je Aleksandra za Informer.

Pevačica je nedavno proslavila svoj 30. rođendan i organizovala gala žurku tim povodom. Dobila je mnogo poklona, kako kaže, sve je lepo i svi su se potrudili.

Foto: informer.rs

 

- Još mi je lepše posle rođendana. Ako se ne varam tridesete su nove dvadesete, sada sam zrelija i lepše izgledam. Priželjkujem veliki koncerte u tridesetima, ali pre toga potrebno je puno novih pesama. Čestitam Tanji i Tei koje su zakazale Beogradsku arenu, ako budem slobodna ićiću kod obe - kaže Aleksandra.

Na pitanje novinarke Informera zašto ne pominje ljubav u svojim planovima i da li to znači da je nema. 

- Ne, to ne znači to. Ja sam uvek puna ljubavi. To znači da sam stavila fokus na svoju karijeru. Dok se ne udam niko neće znati, ne znam zašto javnost zanima s kim sam u vezi. Mislim da to narod i ne zanima već samo novinare - kaže Mladenovićeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!
EURO 2024

Verujete li Piksiju? Hajde, barem još ovaj put!

Ispružio je kažiprst pravo, ka objektivima fotoaparata i kamera, kao da želi da se na taj način direktno obrati svakom navijaču, svakom Srbinu ponaosob! I poručio je:“Verujte u nas, jer mi verujemo u sebe. Pobedićemo Dance“. Nešto poput čuvenog plakata Ujka Sema kojim su Amerikance pozivali da se dobrovoljno prijave za odlazak u Prvi svetski rat.

22.06.2024

10:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija