• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

13.06.2024

14:17

Popović u četiri sata ujutru upao kod Nede! Zahtevao odgovor na jedno pitanje, pevačica se prepala: "Gledao me je smrtno ozbiljan!"

ATAIMAGES

Estrada

Popović u četiri sata ujutru upao kod Nede! Zahtevao odgovor na jedno pitanje, pevačica se prepala: "Gledao me je smrtno ozbiljan!"

Podeli vest

Neda je ispričala da je Saša došao kod nje u četiri sata ujutru, po kiši, jer je želeo da čuje odgovor na jedno pitanje.

Pevačica Neda Ukraden oduvek je skretala pažnju na sebe zbog svog izgleda, zbog čega je bila san mnogih muškaraca. 

Tokom osamdesetih godina, Neda je započela romansu sa Sašom Popovićem, koji je tad bio u jeku popularnosti. U tom periodu, Popović je zajedno sa Brenom i ostalim članovima "Slatkog greha" harao estradom i žene su ludele za njim. 

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

Nakon Nedinog razvoda, njih dvoje su započeli svoju romansu, koja je bila kratkog daha, a posle raskida je Popović uplovio u vezu sa Zlatom Petrović. 

Ukradenova je otkrila da je sadašnji kreativni direktor "Granda" za vreme njihovog odnosa došao kod nje u stan u četiri sata ujutru da je pita da li ga voli, što je na nju ostavilo veliki utisak. 

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- On je mene upitao direktno: "Da li ti mene, Neki, voliš ili ne?" Ja njemu odgovorim: "Auuu, pa ti si zbog toga došao u četiri ujutru... Da čuješ odgovor! Mogla sam ti i telefonom to reći! Nije trebalo da trošiš novac na gorivo i cveće!" Pokušavala sam da budem duhovita i da ga malo nasmejem. Gledao me je smrtno ozbiljan. Takvog ga dotad nisam videla. "Znači ne voliš me! U redu, to sam želeo čuti", reče odlučno, ustade i krenu prema vratima. "Alo, gde ćeš? Kud si krenuo", brzo sam stala ispred njega jer sam videla da je vrag odneo šalu i da će tako umoran, u cik zore, otići. Gledala sam ga u oči i izgovorila glasno: "A šta ako ti kažem da te volim? Šta ćemo sad?" Stajali smo kod vrata kao dva matora deteta koja se nešto inate i svaljuju krivicu jedno na drugo. Pored vrata, tužne, pokisle face, delovao mi je još sitnije, nekako kao dete, kao malo pokislo mače - objašnjavala je Neda.

Foto: Foto: Zoran Sinko

 

Neda je zatim otkrila zbog čega je odlučila da okonča vezu sa Popovićem. 

- Razlike su bile očigledne - i u mentalitetu i karakteru i navikama. Negde sam u toj vezi počela da se osećam sve usamljenijom i ta njegova očigledna potreba da se udvara svakoj ženi bila mi je znak nezrelosti i neugodno sam se osećala. Pitala sam se da li je to obrazac ponašanja na koji treba da pristanem. Da li i ja treba tako da se ponašam i kuda to vodi - rekla je ona, a prenosi "Blic". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija