• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Promo

13.06.2024

14:24

Ekskluzivno: Senidah zakazala veliki solistički koncert na Tašmajdanu 30. avgusta – “Mišići”, “Replay”,  “Behute” grmeće Beogradom

Promo

Estrada

Ekskluzivno: Senidah zakazala veliki solistički koncert na Tašmajdanu 30. avgusta – “Mišići”, “Replay”, “Behute” grmeće Beogradom

Podeli vest

Ulaznice od danas u prodaji!

Balkanska verzija moderne pop zvezde i najtraženiji izvođač na ovim prostorima, Senida Hajdarpašić, poznata kao Senidah, zakazala je svoj prvi solistički koncert u domaćoj prestonici u organizaciji Skymusic-a!

Poznata po upečatljivom stavu, glasu koji probudi svaku emociju, beskompromisnim tekstovima i
specifičnom modnom izrazu, ova talentovana umetnica pokorila je region već sa prvim singlom
"Slađana", koji je izdala 2019. godine, a njena jedinstvena kombinacija R&B-a, trapa i savremenog zvuka, brzo ju je lansirala u sam vrh muzičkih lestvica u čitavom regionu.

Inovativni pristup muzici uz energične nastupe, evidentna svestranost, muzički izraz koji je u moru
jednoličnosti neverovatno osveženje, čine Senidah pravom senzacijom i pop ikonom koja prevazilazi
regionalne okvire: od kada je pre šest godina osvojila scenu sa pomenutim singlom koji se vrteo na
Spotify-ju u čak 72 zemlje, Senidah ne staje – iza sebe ima dva albuma i više od 20 singlova,
višemilionske preglede na svim striming platformama, kolaboracije sa nekim od najuticajnijih regionalnih muzičkih zvezda (sa Coby-jem je snimila hit "Četiri strane sveta", sa Jalom Bratom & Bubom Corellijem numeru "Kamikaza", a sa Dinom Merlinom pesmu "Dođi"), a numere kao što su “Mišići”, “Replay”, “Behute” i druge, postale su ultimativne himne mlađih generacija.

Status vodećeg izvođača jugoistočne Evrope i neprikosnovenog inovatora koji prevazilazi okvire žanra Senidah je potvrdila i pre dva meseca, novim hit-singlom „Greh“ koji je uradila sa Cazzafurom.

Ulaznice za Senidin koncert dostupne su putem putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, na blagajnama Beogradske arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija