• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

14.06.2024

14:02

Komšije Dragane Kosjerine razvezale jezik! Evo šta su ispričale o ponašanju voditeljke i njenog supruga

Printscreen Instagram/dragana.kosjerina

Estrada

Komšije Dragane Kosjerine razvezale jezik! Evo šta su ispričale o ponašanju voditeljke i njenog supruga

Podeli vest

Dragana Kosjerina prošlog vikenda izgovorila je sudbonosno "da" stomatologu Bojanu Perduvu, a njene komšije su ispričale kakva je voditeljka kada se kamere ugase.

Dragana Kosjerina u žiži je javnosti poslednjih dana, s obzirom da je prošlog vikenda izgovorila sudbonosno "da" stomatologu Bojanu Perduvu, a vesti o njihovom venčanju i svadbenom veselju prenosili su svi mediji

Kakva je voditeljka privatno kada se ugase kamere, otkrile su njene komšije.

Foto: Printscreen/Instagram/dragana.kosjerina

 

- Kosjerina? Kako ne znamo. Ona živi ovde. Prelepa mlada devojka. Uvek nasmejana i raspoložena. Lepo vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije baš pričljiva, ali je kulturna. Vide se maniri. Nije nadmena iako je poznata ličnost, a ovaj njen muž je isto fin momak. Baš su lep par - rekla je jedna starija komšinica za emisiju "Scena" na Blic TV.

Reči hvale imali su i za njenog supruga.

- Kada izlaze iz kola on joj otvara vrata, nosi kese iz nabavke. Takvi momci se retko danas nalaze. Imali su sreće što su našli jedno drugo - nastavila je komšinica.

Foto: Printscreen/Instagram/jumireie

 

Jedna starija žena, koja je sedela u parku, takođe je imala isto lepe reči o voditeljki.

- Lepa je iz bez šminke, a to je retko danas. Sedim često ispred zgrade, pa vidim ko ulazi ko izlazi. Dolaze joj i ove kolege. Često vidim Radenkovićku i onog visokog momka, mislim da se Stefan zove. Mada češće Kristinu. Njih dve su baš bliske, rekla bih. Nadu se često i tu u kafiću. Smeju se, opuštene su. Baš sam se iznenadila za Kristinu. Delovala mi je da je uobražena, ali vidiš da nije. I Dragana nekada zna da izgleda malo uštogljeno, ali je prava dušica. Kako je lepo videti tako mlade osobe, koleginice da se druže, a da nema sujete - kaže ova žena.

Foto: ATA Images

 

Dragana retko svraća u obližnju prodavnicu.

- Uglavnom uzme povrće i voće. Vidi se da vodi računa o izgledu. Puna je manira, ali nije sada baš da je pričljiva. Kada uđe, svi je pogledaju, pa gledaju da li je našminkana ili ne, šta je obukla, da li ima nameštenu frizuru. Ali ona je uvek lepa i sređena - istakla je jedna pomoćna radnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija