• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

16.06.2024

19:33

"Rekla sam mu da me zaprosi": Tanja pošto-poto hoće da se uda za Mukija, jedna stvar joj je bila posebno teška u vezi sadašnjeg dečka

ATAIMAGES

Estrada

"Rekla sam mu da me zaprosi": Tanja pošto-poto hoće da se uda za Mukija, jedna stvar joj je bila posebno teška u vezi sadašnjeg dečka

Podeli vest

Tanja je iskreno govorila o sadašnjem partneru i sinovima, ali se dotakla i bivšeg supruga.

Pevačica Tanja Savić uživa u ljubavi sa 11 godina mlađim partnerom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem, koji joj je velika podrška i oslonac.

Iako je sada uplovila u mirnu luku, iza pevačice je bio izuzetno turbulentan period kada je u pitanju njen bivši suprug. On je bez Tanjinog znanja odveo njihove sinove u Australiju, što je Savićevu potpuno slomilo. Kako je rekla, bivši muž joj je priređivao još dosta neprijatnih situacija. 

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Ja ne mogu ni najmanju sitnicu da sakrijem, meni se sve vidi. Na mom licu se vidi da sam u zadnje vreme dosta nervozna. Došlo je teško vreme da jedna ličnost mora svašta da nosi na svojim leđima... Meni je i Fjesbuk profil hakovan. Meni je moj bivši partner hakovao profil, ne želim ni ime da mu spomenem, to je bilo davne 2020. godine kad smo se rastali. Ukraden mi je moj identitet, vrlo je moguće da koristi moj profil i da mi kvari posao. Davnih dana sam pokušala da mu to kažem - otkrila je pevačica. 

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

Tanja kaže da se Muki i ona odlično slažu, kao i da je on čovek njenog života. 

- Baš sam rekla mom partneru da napravimo neki haos u Areni, da me zaprosi kao... Ja to ne bih mogla da podnesem, ja bih plakala. Ja ću samo u jednom trenutku da se oborim i da plačem od sreće. Najveći blagoslov mi je da s njim odem kući živa i zdrava i da zagrlim svoju decu. Moji sinovi su moja najveća podrška i snaga - kaže Savićeva i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

- On nije iste vere kao ja, tu smo naišli na neke osude, ja sam čovek koji voli i poštuje sve nacije. Ja sam osoba koja će pružiti ruku i siromahu na ulici i osobi koja je najbogatija. Materijalne stvari i vera mi nisu važni. Roditeji su me vaspitali da ne budem zla, moja boja kože je šućmurasta, neki će me osuditi, važno je da sam ja čovek. Moj bivši partner je bilo druge vere, ali kakav čovek je bio prema meni samo ja znam. Mene sve nacije vole. Meni je bilo najvažnije da moja deca prihvate njega, nisam neka razvratnica da mi nije bitno. Trebalo mi je godinu dana da pripremim svoju decu na to da se upoznaju sa mojim partnerom. 

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

Tanja je rekla zatim da joj je u tom periodu bilo mnogo teško, ali da je sve pregurala. 

- Bilo mi je teško tada, sada više nije jer su moja deca toliko zrela, oni su toliko pametni i zreli za svoje godine, mnogo su toga prošli. Na svojoj koži su osetili razdvajanje roditelja, oni sve to znaju u razumeju. Ja želim da svojoj deci budem i otac i majka - ispričala je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja
Saopštenje za medije

Kostin instruktor pucanja osuđen na robiju! Lagao da dečak ubica nije pucao iz pištolja

Nakon što je na glavnom pretresu pred Višim sudom u Beogradu 21. juna 2024. godine u svojoj odbrani dobrovoljno opozvao lažan iskaz, Više javno tužilaštvo u Beogradu zaključilo je sporazum o priznanju krivičnog dela sa okrivljenim Ratkom Ivanovićem, predsednikom i odgovornim licem sportskog kluba "Partizan practical Shooting" prema kojem je on priznao da je lažno svedočio prilikom ispitivanja u tužilaštvu 14. jula 2023. godine u istrazi koja se pred ovim tužilaštvom vodila protiv okrivljenog Vladimira Kecmanovića zbog krivičnog dela Teška dela protiv opšte sigurnosti.

25.06.2024

12:55

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija