• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E. I.

17.06.2024

07:03

"Ostaviću muža ako me prevari sa muškarcem": Vanja Mijatović progovorila o razvodu

ATA Images

Estrada

"Ostaviću muža ako me prevari sa muškarcem": Vanja Mijatović progovorila o razvodu

Podeli vest

Vanja Mijatović je otkrila recept za srećan brak, a onda je rekla pod kojim uslovima bi oprostila prevaru.

Ostaviću muža samo ako me bude prevario sa muškarcem, kaže Vanja Mijatović! U intervju za Informer televiziju kraljica dobre zabave kaže da bi svom emotivnom partneru Aleksandru Mandžukiću oprostila prevaru.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Da li si se promenila otkako si se udala?

- Jedino što imam koji kilogram viška, inače je sve po starom. Mi smo i pre venčanja živeli zajedno, samo smo želeli da ozvaničimo sa dragim ljudima.

Na koji način ubijaš monotoniju u braku?

- Svađom! Čitala sam da se parovi namerno svađaju i da na taj način opstaju duže od onih koji guraju probleme pod tepih. Mnogo stvari i faktora je ključ, ne bih samo jednu stvar mogla da izdvojim.

Foto: ATA Images

 

Šta je tajna dobrog odnosa?

- Nema neke tajne i recepte za dobar brak. Mora da se koriguje dosta stvari da bi opstao odnos. Deliti sa nekim život je zahtevno.

Ko je ljubomorniji, ti ili tvoj suprug?

- Na početku veze, bila sam ja, a sada imam poverenja u njega. Inače, ja sam nepoverljiva, takav sam tip ličnosti. Svako treba da se dokaže, tako je bilo i kod nas. Verujem mu i nikada ne razmišljam gde god da je, ne mislim da će uraditi nešto, kao što sam imala to ubeđenje na početku. Bila sam katastrofalna, dobro je izdržao sa mnom.

Foto: Zoran Sinko

 

Da li bi oprostila prevaru?

- Zavisi sa kime ste i koliko ga volite. Oprostila bih prevaru, ako je bilo nešto nevažno, ako to tako možemo da nazovemo. Nikada ne bih razbucala porodicu, niti bih ostavila dete bez oca, ali da je neki dečko u pitanju, tu bih priču završila odmah. Definitivno zavisi od raznih faktora. Sva sreća, nisam još došla u takvu situaciju.

Kako bi reagovala da prevara tvog partnera bude emotivna i da traje?

- Ne mogu da predvidim svoje ponašanje, nadam se da mi se tako nešto nikada neće dogoditi. U svakom slučaju bi sve rešili razgovorom.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija