• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

17.06.2024

08:55

Za ovog učesnika je rijaliti završen! Miljana izdominirala glasovima, a evo koliko procenata je dobio izbačeni (VIDEO)

ATAIMAGES/printscreen

Estrada

Za ovog učesnika je rijaliti završen! Miljana izdominirala glasovima, a evo koliko procenata je dobio izbačeni (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti se privodi kraju, a u Beloj kući nalazi se sve manje ukućana.

Kao i svake nedelje u "Eliti" se održava emisija "Izbacivanje" u kojoj publika odlučuje o učesniku koji napušta rijaliti.

Takmičari pre izbacivanja treba da odigraju igricu, nakon koje se pobedniku glasovi dupliraju, a voditelj Darko Tanasijević je ukućanima objasnio pravila.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

 

- Treba da držite kanap oko struka i da trčite da vam ne padne oko čuna, ko prvi dođe do početka on je pobedio - objasnio je Darko.

 

U igirici su učestvovali ovonedeljni nominovani, odnosno Miljana Kulić, Nemanja Gačić, Žana Omnia Đorđević i Miona Jovanović.

Nakon što su pobedniku duplirani glasovi, Darko je saopštio rezultate, kao i ko napušta Belu kuću.

Foto: Printscreen/You Tube/Zadruga

 

- Jedna osoba 51 posto, 38 posto, 10 odsto i 1 posto. Najveću podršku ima Miljana Kulić, na drugom mestu je Miona Jovanović, a "Elitu" napušta Nemanja Gačić - rekao je Darko.

Više možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija