• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

18.06.2024

19:23

"Tea je pevala na romskim veseljima za 1.600 evra": Pevač razvezao jezik o Tairovićevoj, ovoliko sada ona zarađuje

ATAIMAGES/Shutterstock/Pritnscreen

Estrada

"Tea je pevala na romskim veseljima za 1.600 evra": Pevač razvezao jezik o Tairovićevoj, ovoliko sada ona zarađuje

Podeli vest

Pevačicin kolega je ispričao da je ona na početku karijere zajedno sa njim nastupala po romskim slavljima.

Pevač Đovani Bajrami važi za jednog og najplaćenijih muzičara u dijaspori, a tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogim pevačima. 

On je sada ispričao da je sa Džejom i Sinanom bio u najboljim odnosima, a onda se dotakao i mlade pevačice Tee Tairović, koja je zajedno sa njim nastupala na početku svoje karijere. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Sa Džejom i Sinanom sam bio u najboljim odnosima. Kad je trebalo da mu dam jednu pesmu tada je preminuo. Kad god smo pili i uživali, druženja su bila neverovatna. To i danas pamtim. Što se Džeja tiče, nismo mogli da utičemo na to da povede računa o svom zdravlju. On je kralj, čovek je bio boem i nikoga nije zarezivao ni tri posto. Neću sad da sedim i da pričam šta je radio! Nisam ni ja slušao doktore dok mi se nešto nije desilo, neću ni da pričam šta - rekao je Bajramović.

On je zatim ispričao da je Tea, na početku karijere, uzimala 1.600 evra za svirku, ali da joj je sada cena mnogo skočila. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

- Ima tu puno pevača i svi se smenjuju kad pevamo na tezgi. Ne pevam ja celu noć, nego imam ekipu pored sebe i svi se vrtimo u krug. Tako ide po svadbama na kojima ja ugovaram stvari. Evo Tea Tairović je nekad pevala za 1.600 evra, sad peva za 20.000 evra! Kod mene je pevala za te prve pare. Mi smo je prvi zvali sa nama da radi romska veselja. Odazvala se uredno, majku njenu sam takođe zvao. Aca Lukas i Ceca na veseljima takođe uzimaju velike pare. To se sve ugovara unapred, pa se dođe u hotel i tako dalje. Hoteli sa pet zvezdica, ostalo već sve znate. Oni su tu među prvima i po dijaspori i kod nas. Pored njih poznato je i koliko Jana uzima. Nju ženu mnogo vole jer pravi dobru atmosferu. Voli je narod i zna se i koliko ona košta. Ako, tako i treba - rekao je on za "Republiku". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija