• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S. - M.D.

22.06.2024

20:27

"Nismo prijatelji, ovo je samo posao!" Relja Popović šokirao odgovorom o Mariji Šerifović, uoči okršaja sa pevačicom (VIDEO)

Tanja Andrić

Estrada

"Nismo prijatelji, ovo je samo posao!" Relja Popović šokirao odgovorom o Mariji Šerifović, uoči okršaja sa pevačicom (VIDEO)

Podeli vest

Reper je uoči koncerta koji će održati sa Marijom Šerifović izneo detalje njihovog odnosa.

Relja Popović i Marija Šerifović nastupiće večeras u srpskoj prestonici oči u oči, u sklopu istog koncepta, tokom kojeg su pevale i Lepa Brena i Senida Hajdarpašić. Reper je u Luku Beograd, uprkos najavljenom nevremenu, došao odlično raspoložen, a tom prilikom obratio se okupljenim medijima, među kojima je bio i Informer.

Na samom početku, Popović je otkrio da li je do sada pevao po kijametu, te boji li se gromova.

- Pokušavam da se setim da li sam ikada nastupao dosad na kiši, mislim da nisam, ali nije mi problem. Ne bojim se gromova, kažu neće oni u koprive.

Foto: Miloš Rafailović

 

Koncert jedine srpske evrovizijske pobednice i nekadašnjeg člana grupe "Elitni odredi" dugo je najavljivan, a on je sada istakao da se dvojac mesecima za njega i pripremao.

- Pripreme za nastup su izgledale drugačije nego ikada. Sve je drugačije... Zanimljiv jedan proces je to bio. Imamo i zanimljive goste koji će nam se pridružiti na sceni! Ovo večeras je super prilika da se ljudi zabave na drugačiji način. I Marija i ja ćemo im dati dobru muziku različitih žanrova. 

Naposletku, pripadnici sedme sile upitali su Relju jesu li se on i Šerifovićeva tokom procesa, možda, sprijateljili, te dopada li mu se pevačica u žiriju "Zvezda Granda". Tom prilikom, njegov odgovor mnoge je iznenadio.

- Za sada je ovo samo posao, ja ovo tako gledam - rekao je Relja, pa dodao:

- Ne pratim "Zvezde Granda", ali verujem da je dobra.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija