• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

24.06.2024

18:14

Čola pevao na svadbi sina poznatog biznismena! Evo koliko je pevač zaradio za samo 45 minuta! (VIDEO)

Pexels, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Čola pevao na svadbi sina poznatog biznismena! Evo koliko je pevač zaradio za samo 45 minuta! (VIDEO)

Podeli vest

Legendarni pevač bio je specijalni gost na jednom venčanju, a mladenci su za njegov nastup izdvojili značajnu sumu novca.

Zdravko Čolić retko nastupa na privatnim proslavama, ali je prethodnog vikenda bio je specijalni gost na venčanju sina jednog biznismena u elitnom beogradskom restoranu. Čola je pevao ukupno 45 minuta, a mladenci su za njegov nastup izdvojili čak 45.000 evra. Pevač je imao i specijalne uslove kako bi uopšte i nastupio na ovoj luksuznoj proslavi.

Foto: ATAIMAGES

 

- Imao je određene uslove, koji su mladenci i njihove porodice ispunile bez reči, tako da je sve dogovoreno vrlo brzo. Između ostalog, tražio je da bina bude uzdignuta od poda kako mu gosti ne bi prilazili previše blizu dok peva, da nema naručivanja pesama i fotografisanja sa gostima... Za 45 minuta tražio je 45.000 evra i to je odmah prihvaćeno jer mladenci obožavaju njegovu muziku. Uz pesmu "Tebe čuvam za kraj" odigran je i prvi ples. Pevao je neke od svojih najvećih hitova, a svi su bili razneženi dok je izvodio pesmu "Ti si mi u krvi". Odmah nakon nastupa u pratnji obezbeđenja restorana napustio je lokal - ispričao je izvor sa lica mesta za Kurir.

Foto: Printscreen/Instagram/endzimavric

 

Pored njegovog benda, pevača je pratio i orkestar Endžija Mavrića, dok su na ovom veselju pevali još i Viki Miljković i Radiša Trajković Đani.

Posebno emotivan momenat za sve goste bio je taj kada je Čolić zapevao svoj čuveni hit "Majsko sunce" dok ga je na harmonici ispratio Endži Mavrić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

 

- Naš dragi prijatelj Endži, joj, kakva je ovo ekipa. Specijalno "Majsko sunce" jedna od mojih pesama koju je radio Goran Bregović - rekao je Čola, dok su već sa prvim taktovima Endžijeve harmonike gosti pali u svevdah.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija