• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

26.06.2024

22:53

Tragična životna priča voditeljke Pinka! Kolega joj javio je njen dečko mrtav: Kada mi je saopštio...

Facebook

Estrada

Tragična životna priča voditeljke Pinka! Kolega joj javio je njen dečko mrtav: Kada mi je saopštio...

Podeli vest

Prezenterka vesti na ružičastoj televiziji susrela se sa velikim gubitkom.

Aleksandra Ivanović, voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink, svojevremeno govorila je o strahovitom gubitku sa kojim se susrela. Naime, ona se, pre nekoliko godina, suočila sa ogromnim gubitkom, kada njen bivši partner, pilot, poginuo u avionskoj nesreći u Ečkoj.

- Mama je plačući ponavljala: "Bulat, Bulat". Tako je zvala Vladu. Probudila me je iz sna, a znajući koliko je on sjajan pilot, nije mi palo na pamet da je moglo nešto da mu se desi. Pozvala sam kolegu, Mladena Mijatovića, koji je izveštavao o tom događaju... Uz komentar da je slika loša, rekao je da će mi se javiti. Kad mi je saopštio da pilot, nažalost, nije preživeo, zanemela sam. Šok i neverica su jedini osećaj u ovom trenutku. Kao da vam neko stisne dušu i srce, i ne možete da dišete.

Foto: Foto: Facebook

 

Ivanovićeva i pokojni Vladimir su, otkriva prezenterka, bili rođeni na isti dan, a kako je istakla, odrastali su i na istim postulatima. 

- "Prohujalo sa vihorom" i "Doručak kod Tifanija" gledali smo, maltene, jednom nedeljno, samo nam je "Top gan" bio draži. Povezivala nas je i ljubav prema Ečkoj, odakle je moja baka, a on je tamo dolazio zbog aerodroma. Kada me je prvi put tu doveo, ostala sam sa njegovim kolegama ispred hangara. Dok je izvodio akrobacije toliko sam vrištala od straha da su se svi smejali. Nisam smela da gledam iako je bilo božanstveno. Objašnjavao mi je da je najbezbedniji kad je avion na velikoj visini, jer, šta god da se desi, ima vremena da reaguje. A kad se spusti nisko, najvažnije je da ne izda mašina.

Kod nje ga je osvojio njen stil, a pri slučajnom upoznavanju rekao joj je da "takvih žena više nema".

- Drugi put je bio u San Francisku i slao mi je fotografije tašni, siguran da će mi se dopasti. Nisam mogla da se odlučim, nije ni on, pa mi je doneo sve tri - rekla je Aleksandra Ivanović za Hello, pa dodala da je na Vladimirovoj sahrani ponela jednu od njih, ali i haljinu koju je on voleo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija