• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

26.06.2024

21:35

"Piksiju fali vokabular, zvuči kao seoski fudbaler!" Miki Đuričić opleo po Draganu Stojkoviću: "On je najgori trener"

Pedja Milosavljević, Zoran Sinko

Estrada

"Piksiju fali vokabular, zvuči kao seoski fudbaler!" Miki Đuričić opleo po Draganu Stojkoviću: "On je najgori trener"

Podeli vest

U specijalnoj emisiji "Otvoreni studio" o debaklu "Orlova" na Evropskom prvenstvu u fudbalu, ali i o potencijalnom odlasku Piksija sa mesta selektora uključio se i bivši rijaliti učesnik Miki Đuričić.

Poznato je da je Miki Đuričić strastveni navijač i da fudbal voli koliko i život. Bivši rijaliti učesnik se sada telefonski uključio u spacijalnu emisiju "Otvoreni studio" na Informer televiziji, te je opleo po Draganu Stojkoviću Piksiju, pa prokomentarisao njegov kiks na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

- Biću surovo realan. Krenućemo od taktike, ona je bila "zuvaljka iz zadnje linije". Nemojte da zaboravite da smo se mi jedva kvalifikovali, dva puita smo izgubili od Mađarske, tu je bilo svašata. Ovo je naša surova realnost. Pazite, od Engleza smo izgubili 1:0, onda smo potcenili Slovence. Oni su bili dobri, a Danci nisu ništa pokazali, sa njima smo mogli da igramo i pobedimo. Nažalost, ja moram da kažem, trener je trebao još posle Katra da podnese ostavku, posle tih loših kvalifikacija. Ja nemam ništa protiv čoveka - rekao je Miki, pa nastavio:

Foto: E-Stock

 

- Nas fudbaleri nikada nisu obradovali. Piksiju na konferenciji za štampu fali vokabular, on dreči, a slušajte odbijkaškog trenera. A zašto? Fudbaleri su sa 20 godina postali milioneri i školu su batalili. Retko koji je i srednju završio, a da ne pričam o njihovim životnim izborima. Pogledajte košarkaše i odbojkaše, to su sve obrazovani ljudi, a o vaterpolistima da ne pričam - iskreno je Đuričić ispričao.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

- Ja nisam neki stručnjak za fudbal, ali ono što sam ja Piksija slušao na konferenciji za štampu, delovao je kao neki seoski fudbaler, koji na SOS kanalu posle utakmice priča nešto bezveze. Ali i mi imamo prevelika očekivanja od fudbalera. Oni nas nikada nisu obradovali, ne računam staru Jugu. Evo, ja ceo život navijam za Partizan i najbolji igrač za mene, svih vremena, je upravo Piksi, a najgori trener kog sam video za života - rekao je on u emisiji na Informer TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija