• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

27.06.2024

14:34

Nekada prijatelji, a danas ljuti neprijatelji! Pljugica uputio brutalne uvrede Džordžiju: "Nastran je, šmrče kokain i šminka se!"

Zoran Sinko

Estrada

Nekada prijatelji, a danas ljuti neprijatelji! Pljugica uputio brutalne uvrede Džordžiju: "Nastran je, šmrče kokain i šminka se!"

Podeli vest

Luka Bijelović nije štedeo reči kada je u pitanju njegov kolega, ali i bivši prijatelj, Đorđe Ćulafić.

Drama između kolega, Đorđa Ćulafića Đordžija i Luke Bijelovića Pljugice, danima ne jenjava. 

Naime, prvo je Džordži optužio Pljugicu da mu je ukrao pesmu i nestao. Kako je istakao, Luka je došao kod njega u studio i tražio da mu on uradi numeru, a onda se nakon toga više nije javljao. 

Foto: ATAimages

 

Nakon toga je Ćulafić za Informer ispričao da je angažovao advokate kako bi se rešio sporni slučaj oko pesme

Sada se nakon svega oglasio i sam Pljugica, koji je žestoko uzvratio kolegi. On nije imao lepe reči za Džordžija, za kog je rekao da mu je nekada bio drugar, ali se ipak okrenuo protiv njega. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

- Ne znam sa kim je dečko na sudu, ali sa mnom nije. On je rekao da je kontaktirao moje advokate, a ja advokate nemam. Lik koji nosi one čarape cele iscepane. On i ja smo bili drugari, pa je on je odjednom izgleda samo prebacio, pa krenuo da me proziva. To ga verovatno neko savetuje da napravi neku dramu, kao što se pokrenula priča za njegov eksplicitni snimak, kao "vau, ludilo, šou". To apsolutno niko nije nikada spomenuo. On to jedini priča o tome, niko nikada za to nije čuo niti je to video - naveo je reper. 

Foto: K.Ć.

 

Pljugica se tu nije zaustavio, pa je rekao za svog kolegu da je homoseksualac, ali i da koristi nedozvoljene supstance. 

- Ne mogu stvarno da se "upalim" na to što taj dečko priča, zato što se lik šminka, nastran je. Verovatno mu nisam dao da me jaše otpozadi, pa se on malo naljutio na mene, a osim toga šmrče i kokain. Ja nisam taj nivo. Od svoje karijere neću da pravim rijaliti i da spadam na to da se svađam sa Džordžijem - zaključio je Lule za "Hajp".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija