• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/I.G.

27.06.2024

18:56

"Pričali su da živim od tuđeg novca i da sam glupa!" Sani Armani za Informer o povratku iz SAD, bivšem suprugu i tračevima

ATAIMAGES

Estrada

"Pričali su da živim od tuđeg novca i da sam glupa!" Sani Armani za Informer o povratku iz SAD, bivšem suprugu i tračevima

Podeli vest

Atraktivna plavuša je u razgovoru za Informer otkrila detalje iz poslovnog i privatnog života.

Bivša manekenka i voditeljka Sandra Drašković (44), poznatija kao Sani Armani, nakon 14 godina medijske ilegale u velikom intervjuu za Informer otkriva detalje iz privatnog i poslovnog života.

Sa šarmantnom voditeljkom razgovarali smo o njenom povratku iz Amerike u Srbiju, odnosu s bivšim suprugom Nikolom Lazetićem, o sinu Luki, karijeri...

S kojim predrasudama ste se najčešće susretali u životu?

- Bilo je raznih priča o meni... Najčešće su pričali da živim od tuđeg novca, da sam neobrazovana i glupa.

Foto: ATAIMAGES

 

S kim ste od kolega ostali u kontaktu nakon što ste se preselili na drugi kontinent?

- Sa većinom ličnosti iz javnog sveta ostala sam dobra i tokom boravka u Americi. Viđala sam se sa Marijom Šerifović, zna se da ona često dolazi u Los Anđeles i da voli taj grad.

Koje inostrane zvezde su na vas ostavile najbolji utisak?

- Kada živite u Los Anđelesu, gotovo je nemoguće da ne vidite neke zvezde u svakodnevnim životnim aktivnostima. Kad je reč o fizičkom izgledu i manirima, najbolji utisak na mene ostavile su Šeron Stoun, Hale Beri, Džejmi Li Kertis, Robert de Niro, Al Paćino, a Džoni Dep je najseksepilnija poznata faca!

Foto: ATAIMAGES

 

Zbog čega ste odlučili da se vratite u Srbiju?

- Osim porodice i prijatelja, koji mi uvek nedostaju, pa koristim svaku priliku da provedem vreme sa njima, ovog puta sam došla i zbog poslovnih obaveza. Uvek se radujem Beogradu i drago mi je što ću konačno ostati duži period ovde.

Imate li u planu novi TV projekat?

- Inspirisana životom u Americi i gledajući njihove televizijske projekte, osmislila sam nekoliko emisija, ali iskreno, plan mi je samo da ih potpišem kao autor i producent. Znam da svi očekuju da se nađem ispred kamera, a ukoliko mi vreme dozvoli, uradiću bar jedan serijal.

Jeste li stroga majka? Kakav odnos imate sa sinom?

Foto: ATAIMAGES

 

- Mislim da sam ranije bila stroga. Luka je sada momak, pa za tim više nema potrebe.

Koje savete dajete sinu?

- Luka je veoma duhovit, uvek se s njim slatko nasmejem. Savetujem ga da ostane vedar, šarmantan i nasmejan. Da poštuje različitosti, da se ne nervira previše zbog sitnica, te da se trudi da uvek uči nešto novo.

Da li je Luka zainteresovan za fudbal ili voditeljstvo?

- Veoma je sportski aktivan, ali samo rekreativno. Ne mislim da ima želju niti interesovanje za javni posao. Kao i svi mladi danas, orijentisan je ka digitalnom svetu.

Nedavno ste izjavili da srećom niste u kontaktu s bivšim suprugom. Da li to znači da niste u dobrim odnosima?

Foto: ATAIMAGES

 

- Luka je veliki momak i izgradio je svoj odnos sa oba roditelja. Ta izjava je bila šala. U njegovom odrastanju su se dešavali i razni dečiji nestašluci, tokom kojih bismo bivši muž i ja češće komunicirali nego kada je sve bilo u redu. Šalila sam se da mi je najbolje kada se Nikola i ja ne čujemo jer to znači da su Lukino ponašanje i ocene odlični.

Kako ste uspeli da prevaziđete razvod, koji često teže pada ženama nego muškarcima?

- Sina sam stavila na prvo mesto, ispred svojih emocija. Posvetila sam se Lukinom odrastanju i sve podredila tome. Pomoglo mi je i to što sam se koncentrisala na posao.

Foto: ATAIMAGES

 

Imate li neki savet za žene koje prolaze kroz slično iskustvo?

- Razvod, čak i raskid ne spadaju u prijatna iskustva. Ipak, to je sastavni deo života koji svako doživljava na različit način. Univerzalni savet za sve bio bi - sve će proći!

 

Volim kad muškarac pokaže inicijativu

Kakvi muškarci vas privlače?

- Volim kada muškarci pokažu inicijativu. U tom smislu sam pravo žensko. Bitno mi je kakve muškarac ima manire. Volim kada je empatičan, a lepo bi bilo da bude hrabar i odlučan. U fizičkom smislu obraćam pažnju na držanje, visinu i ruke.

Verujete li u ljubav za ceo život?

- Verujem, uprkos tome što se sve više može čuti da to u današnjem svetu nije moguće.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija