• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

11:19

Snimak sa nastupa razotkrio Teinog dečka! Evo šta on radi dok pevačica izvodi svoj čuveni ples (VIDEO)

ATAimages

Estrada

Snimak sa nastupa razotkrio Teinog dečka! Evo šta on radi dok pevačica izvodi svoj čuveni ples (VIDEO)

Podeli vest

Ako je iko sumnjao da su pevačica i pripadnik njenog obezbeđenja u vezi ovaj snimak će ga potpuno razuveriti.

Tea Tairović nikada nije govorila mnogo o svom privatnom životu, niti je želela da otkriva identitet emotivnog partnera. Međutim, mediji su došli u posed snimka na kom se vidi kako je dečko pevačicu iznenadio za rođendan tortom, balonima i poklonima, pa je tako obeladonjeno da je Tea u vezi sa pripadnikom svog obezbeđenja.

Foto: Printscreen/YouTube/Tea Tairović

 

Sudeći prema navodima medija njih dvoje su u vezi od novembra prošle godine, njemu ne smeta što ga ona ne pominje javno, dok se njoj veoma dopada što on vežba redovno i vodi računa o svom izgledu. 

Od kada se saznalo da su zajedno snimljeni su više puta u javnosti, pa i na nekim privatnim veseljima, na kojima je Tein dečko pokazao zavidno igračko umeće, a pojavio se i u njenom spotu.

Foto: Printscreen/YouTube/Tea Tairović

 

Sada se na društvenim mrežama pojavio snimak sa jednog nastupa na kom se vidi da partner Tairovićeve ne skida pogled sa nje dok ona izvodi svoj ples po kom je postala čuvena. 

Ako je neko i sumnjao u njihovu vezu dovoljno je da pogleda ovaj snimak i bićemu jasno koliko je Tein partner zaljubljen u nju. "Nađite nekog ko će vas ovako gledati" stoji u opisu videa, a komentari su se samo nizali. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija