• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

29.06.2024

13:30

"Kuća je često puna ljudi!" Komšije Nataše Bekvalac ispričale kakva je pevačica privatno: "Izlazi u pižami i bez šminke"

ATAIMAGES

Estrada

"Kuća je često puna ljudi!" Komšije Nataše Bekvalac ispričale kakva je pevačica privatno: "Izlazi u pižami i bez šminke"

Podeli vest

Susedi su oduševljeni koliko je pevačica prirodna i neposredna i kako dnevne obaveze obavlja potpuno neopterećena izgledom.

Nataša Bekvalac živi u prestonici sa ćerkama Katjom i Hanom, a njene komšije za nju imaju sam reči hvale i ističu da je Nataša uvek neposredna i duhovita.

- Nata je carica, viđamo je ali uglavnom iz stana izađe u auto, spakuje klinke i ne zadržava se puno na ulici. Ona je toliko opuštena, da ne znate ko je nikada ne biste pomislili da je javna ličnost. Ona u pižami izađe da baci smeće do kontejnera, bez šminke i u japankama. Znate kako se ona često šali, da izgleda kao skitnica privatno, e to nije slagala - kroz osmeh kaže komšija za Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Kako kaže, iako ne slušam njene pesme može da proceni kada je neko dobar čovek, a ona to jeste.  U obližnjem marketu, koji nije baš ni toliko blizu zgrade od Bekvalac, kažu da svrati s vremena na vreme.

- Viđamo je uglavnom sa mlađom ćerkicom, kojoj svrati da kupi tako neke dečije zanimacije. Inače, ona se očigledno hrani zdravo jer joj je korpa uglavnom puna povrća i namirnica niske nutritivne vrednosti. Uvek je bez šminke, sa punđom na glavi i nasmejana. Prihvati da se slika sa prolaznicima, samo ponekad kaže: ček da stavim naočare da ne budem totalno raspadnuta. Ona je toliko duhovita i zbija šale na svoj račun, da to ne možete da ne primetite - pričaju radnice.

Foto: Informer

 

Devojka koja živi u blizini pevačice kaže da je uvek viđa užurbanu dok završava dnevne obaveze.

- Ona je je svako jutro rano budna jer vodi Katju u vrtić, onda vozi Hanu, pa vraća Katju i vodi je na razne aktivnosti. Onda opet uveče Hanu, pa se spremi i ide na nastup. Ta žena više živi u autu nego u kući. Ponekad je vidim 15 puta kako vozi tamo-vamo, ja učim na terasi pa sve vidim. Čujem je kako se smeje, naročito kada joj dođu sestre. Kristina je skoro svaki dan tu, deluju kao jedna skladna porodica - kaže ova devojka.

Foto: Masha Bandjur

 

Komšije novosadske barbike kažu da je kod Nataše i njenih ćerki uvek veselo i da je kuća puna ljudi.

- Hanine drugarice dolaze tu, pa se Nata šali i sa njima. Često joj dolaze sestre i kuća je često puna ljudi. Vidi se da je društvena i da su joj gosti jako važni u životu. Tada uglavnom vidimo i dostavljača hrane, pa čujemo smeh - kažu komšije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija