• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

29.06.2024

18:29

Bugarske reperke opevale Lepu Brenu: Seksi cice objavile pesmu sa imenom folk legende - čeka se njena reakcija (VIDEO)

Printscreen You Tube/Bilyanish, ATA Images

Estrada

Bugarske reperke opevale Lepu Brenu: Seksi cice objavile pesmu sa imenom folk legende - čeka se njena reakcija (VIDEO)

Podeli vest

Istaknute reperke iz Bugarske objavile su pesmu koju su nazvale po najvećoj jugoslovenskoj zvezdi.

Lepa Brena može da se pohvali karijerom o kakvoj svaka pevačica na ovim prostorima sanja, a u prilog tome koliki su njen uticaj i slava, govori juče, 28. juna, objavljena duetska pesma bugarskih poznatih reperki.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DIONA 🔥🎼❤️ (@diona_alpha)

Naime, Bilianiš i Diona sarađivale su na numeri koju su nazvale po najvećoj jugoslovenskoj zvezdi, Lepoj Breni, a koja im je, tom prilikom, poslužila kao sinonim za fenomen.

Kompozicija samo za jedan dan ima više desetina hiljada pregleda, a komentari se, većinom pozitivni, nižu se iz sata u sat.

Inače, Diona, pravog imena Denislava Verginijeva Sašova, rođena je 1995. godine i jedna je od najpopularnijih mladih reperki u susednoj Bugarskoj, na Instagramu je prati 400 hiljada ljudi, dok je Bilianiš pet godina mlađa pop-folk muzičarka, sa skoro 230 hiljada sledbenika, jedna od istaknutijih figura na tamošnjoj sceni.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Lepa Brena decenijama unazad uživa status najveće zvezde u Bugarskoj, a pre 34 godine, 24. jula 1990, održala je spektakularan koncert u Sofiji, na stadionu "Levski" na koji je sletela helikopterom pred 120 hiljada ljudi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam
Politika

Vesić: Srbija nikada neće tolerisati terorizam

Srbija neće tolerisati terorizam i oštro će se obračunavati sa terorističkim grupama poput ove koja stoji iza napada koji se dogodio ispred ambasade Izraela u Beogradu, izjavio je danas ministar građevinarstva, saobraćaja i infratrukture Goran Vesić uz poruku da je važno sačuvati mir u našoj zemlji i sankcionisati one koji taj mir pokušavaju da ugroze.

01.07.2024

19:19

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!
Uzbuna u SAD!

Tramp pokrenuo pobunu u demokratskoj stranci! Donatori odbili da daju pare Bajdenu, hoće da ga sklone po svaku cenu!

Donatori američke Demokratske stranke traže način da Džoa Bajdena uklone iz predsedničke trke protiv njegove volje i zamene jačim kandidatom, tvrdi "Njujork tajms". Istovremeno, NBC njuz otkriva da je odluka o povlačenju Bajdena (81) iz predsedničke trke u rukama njegove supruge Džil, koja za sada ne želi da se Džo odrekne drugog mandata u Beloj kući!

01.07.2024

19:00

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija