• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.07.2024

15:02

(FOTO) Ćerka Nele Mihailović primljena na FDU: Osvanuo spisak devet odabranih brucoša, njih 390 otpalo

ATAimages

Estrada

(FOTO) Ćerka Nele Mihailović primljena na FDU: Osvanuo spisak devet odabranih brucoša, njih 390 otpalo

Podeli vest

Naslednica dramske umetnice odlučila je da krene putem svoje majke.

Nela Mihailović godinama je u braku sa kompozitorom Vladimirom Petričevićem, sa kojim ima dve ćerke, Martu i Petru. Javnost malo toga zna o naslednicama istaknute dramske umetnice, a sada je jedna od njih, Marta, odlučila da krene stopama poznate majke.

Foto: instagram.com/glumacke_klase

 

Naime, Nelina mezimica primljena je na Fakultet dramskih umestnosti i njeno ime našlo se na spisku devet odabranih studenata od njih 400 prijavljenih.

Podsetimo, Nela Mihajlović nedavno je u jednom podkastu govorila o vaspitavanju svojih naslednica. Glumica je, tom prilikom, istakla da za ćerke ima razumevanje, ali da, ipak, nisu drugarice, te da se autoritet podrazumeva.

- Mi puno, puno pričamo, nije to odnos majka i ćerka drugarice. Mi smo majka i ćerka, ali imamo međusobno poverenje veliko, suštinsko poštovanje, ja imam autoritet prema njima i one vrlo dobro znaju šta smeju šta ne.

Foto: ATAimages

 

- Ali sa druge strane imamo jedan odnos stvarno otvoren, gde se sve izgovara i ništa ne može biti toliko strašno što će one izgovoriti meni a da ja to već ne znam u glavi ili nisam prošla.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija