• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

02.07.2024

11:14

BAKA FEJK PRASE! Zbog ovih laži svi misle da je Bogdanov i Anjin raskid još jedna nebuloza na kojoj on pokušava da zaradi

ATAIMAGES/Milos RAfailovic/Instragram Anja Blaa

Estrada

BAKA FEJK PRASE! Zbog ovih laži svi misle da je Bogdanov i Anjin raskid još jedna nebuloza na kojoj on pokušava da zaradi

Podeli vest

Poznati Jutjuber izgradio je karijeru zahvaljujući lažnim dramama i izmišljenim sukobima.

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, stavio je tačku na dugogodišnju vezu sa influenserkom Anjom Blagojević, široj javnosti prepoznatljivoj kao Anja Bla. O razlozima kraha veze, kontroverzni Ilić govorio je na svom kanalu u videu koji je simbolično nazvao "Raskinuli smo".

Foto: Instagram printscreen/anjablaa

 

Međutim, jutjuber i nije baš uverio javnost, s obzirom na to da je njegova ne tako davna prošlost puna lažnih drama i sukoba, koje je sam režirao kako bi iznos na njegovom bankovnom računu dobio koju cifru više.

Vest o Bakinom raskidu sa devojkom dolazi u trenutku kada se prašina tek slegla oko njegovog navodnog sukoba sa reperom Mihajlom Veruovićem Vojažem. Sve je počelo tako što je Baka u lajvu izneo niz ružnih komentara o Vojaževom ledenom čaju, i konstatovao da će ga koristiti kao kupku jer takav ukus ima. Veruović mu je odgovorio, pa je prozivka nastavljena, ali je vrlo brzo postalo jasno da je sve izrežirano zarad obostrane koristi. Snimak Ilića koji je zajedno sa svojim drugovima otišao na Mihajlov nastup, definitivno je potvrdio da je u pitanju farsa o čemu je Informer prvi pisao. Sve se završilo boks mečom između njih dvojice tokom koga su i sami priznali da je sve, kako su objasnili, bila šala.

Foto: printscreen youtube

 

Samo koji mesec ranije Ilić je saopštio svojim pratiocima da je bankrotirao, jer je zbog klađenja izgubio ogromnu svotu novca. Tada je u lajvu govorio da je "napravio veliko s*anje" i mnogo se zadužio, zbog čega je ostao bez novca, ali i bez devojke, jer ga je navodno Anja i tada ostavila. Baka je apelovao na ljude da mu pomognu i na prodaju stavio svoje skupocene automobile. Brzo nakon toga priznao je da je priča o bankrotu bila laž, ali i objavio da je deo zarade dao u humanitarne svrhe. To što je donirao novac jeste pohvalno, ali ne bi trebalo da ga oslobodi odgovornosti za laži i obmane kojima se služio da do novca dođe.

Foto: Shutterstock/promo

 

Ako se vratimo još malo unazad doćićemo i do još jednog izmišljenog raskida Bake Praseta i Anje Bla. Pre dve godine Jutjuber je kukao nad tužnom sudbinom što ga je devojka ostavila, a fanovi su mu poverovali i odmah pružili podršku. Međutim, par je ubrzo snimljen u jednom prestoničkom restoranu i njihov fejk raskid je raskrinkan.

Zbog svega ovoga ni najmanje ne čudi što Baki Prasetu sve manje ljudi veruje, a Jutjuber počinje da liči na ono čobanče iz priče koje je vikalo "Vuk, vuk".  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija