• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2024

12:22

UZNEMIRUJUĆE! Proročanstvo Kleopatre ledi krv u žilama: Počeo je smak sveta, slede nam velike promene!

Shutterstock/Printskrin

Estrada

UZNEMIRUJUĆE! Proročanstvo Kleopatre ledi krv u žilama: Počeo je smak sveta, slede nam velike promene!

Podeli vest

Čuvena Balkanska proročica Kleopatra najavljuje da će u ovoj godini Treći svetski rat kulminirati, iako zvanično nije ni počeo.

Ona kaže da je sukob među svetskim silama uveliko u toku i da će 2024. godinu obeležiti vrhunac ovih sukoba u koji će biti uvučene brojne zemlje.

 - U 2024. će se osetiti vrhunac Trećeg svetskog rata. Znam da će se mnogo zapitati: "Kako vrhunac? Od kada smo mi to u Trećem svetskom ratu?" Pune dve godine! Pojedini se prave da ne vide u kakvoj se situaciji nalazi cela planeta, ali smo u strašnom problemu . Ovi sukobi će nastaviti da se šire, ali neće dotaći Evropu, barem ne u ovoj godini - kaže Kleopatra.

Foto: Balkanska proročica Kleopatra, Privatna arhiva

 

Prema astrološkim aspektima, Kleopatra poručuje da je počeo smak sveta. Treći svetski rat je samo početak kraja:

- Još 2010. godine sam rekla da je počeo smak sveta i sada mnogi shvataju da sam govorila istinu. Sukcesivno, deo po deo čovečanstva nestaje sa planete. Smak sveta je zapravo nestanak hrane, vode, ove strahote koje se dešavaju u Gazi, Ukrajini, Rusiji, generalno u svetu. Nema li očitijeg dokaza da je došao smak sveta od masakra nad onolikom decom u Gazi? Zamišljaju da će se smak sveta dogoditi u jednoj sekudni! Ne! Smak sveta izgleda baš ovako. I kovid je bio jedan delić ovog strašnog kraja. Pojavljuje se sada i jedna bakterija u svetu, koja se poput kovida može brzo raširiti. Ona bi mogla da ostavi velike posledice po zdravlje i živote ljudi. Može pandemijski da zavlada u svetu - prognozira Kleopatra.

Velike promene u narednim godinama 

Kleopatra kaže da će vršnjačko nasilje u ovoj godini doživeti vrhunac, međutim najavljuje velike promene u narednim godinama:

- Sve je više dece koja okreću leđa svojim roditeljima. Ponašaju se prema njima nasilnički. Iz godine u godinu je porast zločina dece prema roditeljima. Neki su spremni da podignu ruku na svoje najmilije zbog sekte, neki zbog droge, neki zbog alkohola i kocke. Nasilje je preplavilo Evropu, svet i celu planetu.

Foto: Balkanska proročica Kleopatra, Privatna arhiva

 

Ova godina je prestupna i u njoj će zbog toga biti mnogo problema. Vršnjačko nasilje je u porastu, ove generacije izmiču kontrolu i problem se toliko širi da postaje kao pandemija. Tek za godinu, dve prosvetni radnici, psiholozi i roditelji će se konsolidovati,pa će uspeti da nađu zajedničko rešenje kako bi se ovaj problem držao pod kontrolom - kaže Kleopatra.

Srbi da se ujedine 

Srbija je bila pred velikim iskušenjima i izazovima zbog strašnih pritisaka svetskih moćnika. Međutim, prema Kleopatrinim rečima našoj zemlji niko neće moći ništa samo ukoliko se ujedinimo:

- Srbi treba da se konsoliduju i ujedine, jer je na Srbiju udarilo veliko zlo. Moramo da se borimo protiv celog sveta, kako ne bi došlo do nepotrebnih sukoba na Balkanu - zaključuje Kleopatra.

Teško sam podnela Sinišinu smrt 

Kleopatra se retko oglašava za balkanske medije jer je odlučila da dozira svoje pojavljivanje u javnosti posle 45 godina rada. Oglasila se kada je pokojni fudbaler Siniša Mihajlović u svojoj knjizi otkrio da mu je Kleopatra predvidela da će se u pedesetim godinama ozbiljno razboleti. On je do detalja opisao njena brojna proročanstva.

- Siniša je jedan od rektih koji je stao iza našeg prijateljstva i javno rekao šta sam mu sve videla u zvezdama. Bili smo veliki prijatelji i teško sam podnela njegovu smrt. Brojne javne ličnosti su dolazile kod mene po savet, velike zvezde, ali ja nikada o tome neću govoriti javno. O Siniši mogu, jer je i sam pričao o meni. I mogu da govorim samo ono što je i on sam rekao, ali tajne svih drugih ću odneti sa sobom kada jednom budem otiša sa ovog sveta - poručila je Kleopatra.

 


Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija