• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

03.07.2024

16:21

Seka Aleksić šokirala fanove! Pevačica na infuziji, ali od ovoga ne odustaje (VIDEO)

Informer/Instagram

Estrada

Seka Aleksić šokirala fanove! Pevačica na infuziji, ali od ovoga ne odustaje (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica je objavila snimak na društvenim mrežama koji je na trenutak zabrinuo njene pratioce.

Seka Aleksić podelila je video iz kreveta dok prima infuziju, što je u prvom momentu zabrinulo njene obožavaoce koji je prate na društvenim mrežama. Međutim, već drugi kadar pokazao je da Sekino stanje nije dramatično, koliko se u prvom trenutku učinilo jer je pevačica uzela čokoladu i počela da jede.

- Jao, jao čokolada - rekla je.

Foto: Printscreen/Instagram/seka_aleksic

 

- Ljudi će misliti da si pala u nesvest zato što te izgladnjujem - rekao je pevačici njen saradnik koji je i snimio video.

- Tačno! Evo jedem čokoladu - rekla je pevačica.

Njeni obožavaoci nemaju razloga za brigu, sa Sekom je sve uredu, iako je, kako je sama priznala već u narednom snimku koji je objavila na svom Instagramu zatrpana obavezama, naročito ujutru.

Foto: ATAIMAGES

 

- Jao, jutro svako počinje tako što: "Mama dođi, daj mama ovo, mama ponesi mi vodu, mama jesam uzeo ovo, jesi oprao zube, jesi se umio, mama šta ću da doručkujem, hoću ovo... neću ovo..." Ja sebi skuvam kafu, nisam je ni uzela sa aparata, ona je ostala tamo gde je sama napravljena jer ja ne stižem sebi da skuvam kafu. Onda uzmem da skupljam mrve, onda uključim usisivač, onda uradi ovo, uradi ono, daj ovo, daj ono, ja na kraju dođem u dva popodne - nit sam jela, nit sam se umila, nit sam doručkovala, niti sam popila kafu - pričala je Seka, a u jednom momentu u kadar je uleteo njen sin i rekao:

- Sve je rekla tačno! - na šta se pevačica nasmejala.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)
Live TV

Avioni F16 su podvala za Ukrajinu! Kolektivni Zapad ima tajni cilj zbog kog isporučuje zastarelo oružje! (VIDEO)

U Ukrajinu stigao treći Patriot iz Nemačke. Putin dočekao Orbana u Kremlju. Steže se obruč oko Srbije! Šta stoji iza NATO izviđačkih aktivnosti u našoj zemlji. Na ovu i druge važne teme u emisiji "Rat uživo" govorili su Svetislav Lutovac, stručnjak za bezbednost i kontraterorizam i pukovnik Milorad Đošić. Uživo u program putem vajber uključenja javio se novinar i ratni reporter Igor Damnjanović koji je komentarisao trenutnu situaciju na ukrajinskom frontu. Politikolog Andrea Lović javio se uživo u program gde je komentarisao situaciju u Velikoj Britaniji nakon pobede laburista na izborima.

05.07.2024

19:52

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija