• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć./Kurir

03.07.2024

21:10

Baja Mali Knindža progovorio o bakšišu: "To je opšte poznato, ja jedini na estradi..."

ATAIMAGES

Estrada

Baja Mali Knindža progovorio o bakšišu: "To je opšte poznato, ja jedini na estradi..."

Podeli vest

Mirko Pajčin, mnogima poznatiji kao Baja Mali Knindža, poznat kao izvođač koji se medijski mnogo ne eksponira, ali ne gubi na popularnosti.

Baja Mali Knindža se ne pojavljuje toliko često u medijima, pa je svaki njegov intervju interesantan. Mirko je sada progovorio o supruzi, otkrio da je pevao kod Ćane na svadbi 2001. godine, koliko bakšiša uzima, pa je prokomentarisao i Evropsko prvenstvo u fudbalu.

Knindža je na samom početku intervjua otkrio zašto ga slava i novac nisu promenili.

Foto: Informer

 

- Nije mi teško da nastupam, zato što navikao i skroman sam. Pošto imam šestoro dece i kada bi neko od pevača njih odbio, ja bih se naljutio. Zato izlazim svima u susret. Ostao sam normalan. To mi baba rekla, da ostanem normalan i eto ostao sam.

Dok se svi pevači nadmeću oko toga ko uzima veći bakšiš, Baja Mali Knindža je jedan od onih koji to ipak ne praktikuje.

Foto: Informer

 

- Ja sam taj koji ne uzima bakšiš, da. To je opšte poznato, ja jedini na estradi ne uzimam bakšiš. Mislim da je dovoljno ono što pogodim. Jedino u izuzetnim slučajevima kad neko hoće da nagradi muzičare, ali u principu ne - rekao je on.

Baja se osvrnuo i na Evropsko prvenstvo u fudbalu, kada je dao svoj komentar na igranje naše reprezentacije.

- Gledao sam kao i ostali. Razočaran sam zato što imamo jako dobre fudbalere i onda mi je to nekako teško palo. Mislim, tako igrati kukavički, ali naši su, Bože moj.

Foto: Informer

 

Tokom karijere, najveća pevačeva podrška bila je njegova supruga. Kako kaže Baja, ona je ta koja ga je smirila u životu.

- Pa mislim da me je ona malo, ono što kažu, doterala u red. Nisam više boem kafanski. Malo to s godinama dođe. Ja sam kao mlad svašta radio. Izmišljao rođendane, jagode u januaru, sve sam izmišljao.

Foto: Informer

 

Baja je takođe podelio i malo poznatu informaciju, a to je da je Ćani pevao na svadbi.

- Ja sam pevao Ćani na svadbi. To je jedan kuriozitet o kome se malo zna. Znači ja, Stoja. Perišić Jovan, Božo Rotović i Seka Aleksić, svi smo pevali Ćani na svadbi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!
Planeta

Ovo je novi predsednik Irana! Moćni svetski lider mu prvi čestitao!

Reformistički kandidat Masud Pezeškijan izabran je za novog predsednika Irana, pošto je u drugom krugu predsedničkih izbora, koji je održan juče, pobedio konzervativnog rivala Saida Džalilija osvojivši 53,3 odsto glasova, dok je Džalili osvojio osvojio 44,3, odsto, prenosi agencija Tasnim.

06.07.2024

10:56

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija