• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

05.07.2024

07:41

Ša pogledao snimak Mione i Stanislava iz hotela, pa prebledeo kao krpa! Jovanovićeva se umalo izlanula da voli Krofaka, evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Printscreen/TV Pink

Estrada

Ša pogledao snimak Mione i Stanislava iz hotela, pa prebledeo kao krpa! Jovanovićeva se umalo izlanula da voli Krofaka, evo kako je on reagovao! (VIDEO)

Podeli vest

Miona Jovanović je pre nekoliko dana umalo izjavila Stanislavu Krofaku da ga voli, a juče je pušten snimak koji to i dokazuje.

Sinoć je, kao i svakog četvrtka, održana emisija "Gledanje snimaka", u kojoj su gledaoci i takmičari imali priliku da čuju razgovor bivšeg para, Mione Jovanović i Stanislava Krofaka.

Miona je u razgovoru koji su obavili na "Rajskom ostrvu" umalo izjavila da voli Stanislava, a kada je to video njen sadašnji dečko Nenad Aleksić Ša, pobeleo je od šoka.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Zanima me nešto da mi kažeš što se tiče Vanje Nenadove. Kad ti se javila? Šta, kako, koja je fora to? Pošto smo mi isto čuli da ste vi bili u Novom Sadu, da ste... Ne znam ni ja. Još neke informacije smo dobili da je to tako bilo, to jest rečeno je da ste vi na istim mestima po storijima. Kao prvo, šta ćeš ti u Novom Sadu? Ako ste ti i ona bili na istom mestu, ako se tebi desilo šta se desilo i njoj se desilo šta se desilo, logično je da ste bili zajedno. Znamo kakav je otprilike profil osobe i zanima me ono... Koja je tu fora, koja je to priča? Šta? A nije da ne postoji priča, jer ti je za rođendan poslala nešto - rekla je Miona, na šta je Stanislav počeo da se smeje:

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Šta se smeješ? Ajde nemoj sad da lažeš, evo sad reci, pričaš javno, nemoj da pričaš gluposti.

- Što se tiče Vanje... Kad je to počelo? Instagram neki, neki stori i krenulo je dopisivanje o tome šta se dogodilo, ovo - ono, šta je tebi tvoja cura napravila, šta je meni ovaj napravio i tako je krenulo. Jedna poruka, druga poruka, peta, deseta, dvadeseta... Onda smo se čuli telefonom, čuli smo se video-pozivom i tako, često smo pričali. Često i dugo. To je to manje-više - rekao je Krofak, ali mu Jovanovićeva nije poverovala.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Da, baš si iskren. Tako ću i ja da budem iskrena. A vidi, ja te vo... - rekla je Miona i zaustavila se, a zatim nastavila.

- Ja te poznajem, to je...

Ša je u trenutku prebledeo, a zatim je ustao u počeo da aplaudira gledajući u Mionu, u čemu mu se pridružio ceo sto.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Auuu, ovo stvarno nisam očekivao. 

Nakon odgledanog snimka, reč je dobio upravo Ša:

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- On mi lagano odgovara sve, a njena faca mi je čudna, jedva čekam da obavim razgovor sa njom, ali to nasamo sa njom. Rekao sam da želim da vidim klipove, videli smo da laže, krenula je da mu kaže da ga voli - govorio je Ša.

- Nisam to rekla, rekla sam: "Ja te vo...". Ja da lažem neću, ne znam šta sam htela da kažem. Neću da govorim svašta, ne znam, nemam blage veze da sam ovo izjavila - govorila je Miona.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Miona imamo priznanje da voliš čoveka - dodao je Ša.

- Ja da ga volim izjavila nisam, vi mislite šta hoćete - rekla je Mona.

- Videli smo sve, nema potrebe da lažeš - dodao je Ša.

- Niti ga volim niti bilo šta - nastavila je Miona da se pravda.

Foto: Printscreen/You Tube/zadruga

 

- Je l' ti veruješ njoj ili svojim očima? - upitao je Đedović.

- Ša, je l' misliš da su gledaoci nešto preuveličali i sada, kada vidiš ovu ispovest koju su imali - upitala je Ivana.

- Ja ovde gledam njegov lik, i njen lik, više se ovde Miona odaje, nego on. Nisam dobro, ali sada imam priznanje - rekao je on.

Kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu snimcima ispod teksta.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija