• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

06.07.2024

15:59

Ljubav se oseća u vazduhu! Mina podelila romantični trenutak sa Ognjenom, gledaju se zaljubljeno, a osmehe sa lica ne skidaju (FOTO)

Instagram print screen

Estrada

Ljubav se oseća u vazduhu! Mina podelila romantični trenutak sa Ognjenom, gledaju se zaljubljeno, a osmehe sa lica ne skidaju (FOTO)

Podeli vest

Mina je poslednjom objavom oduševila svoje mnogobrojne pratioce na Instagramu.

Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga, Mina Naumović, devetog marta ove godine su dobili dečaka kom su dali ime Perun

Foto: Instagram

 

Mina i Ognjen su aktivni na Instagramu, gde dele trenutke iz svog privatnog života, a često javno iskazuju ljubav jedno drugom. 

Naumovićeva je sada objavila fotografiju koja je raznežila njene mnogobrojne pratioce. Naime, na pomenutoj slici možemo videti kako se supružnici gledaju zaljubljeno. 

Pored toga, Mina je dodala i emotivan opis: 

- Raj nikada nije bio povezan sa mestima - napisala je ona. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Opasan virus hara Srbijom! Doktorka upozorava na simptome, ali i jednu jako bitnu stavku: "Odležite ga, ali stvarno"
Društvo

Opasan virus hara Srbijom! Doktorka upozorava na simptome, ali i jednu jako bitnu stavku: "Odležite ga, ali stvarno"

Novi soj korona virusa hara Srbijom što je dovelo do porasta broja zaraženih. Kako je doktorka Biserka Obradović istakla, ambulante Domova zdravlja su pune, a obolele simptomi novog soja često zavaraju simptomima aktuelnih virusnih i bakterijskih infekcija. Mnogi, pogotovo mlađi, virus preleže "na nogama", a doktorka je skrenula pažnju zašto je veoma važno da se jave lekaru.

05.10.2024

08:30

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija