• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Z.A.

09.07.2024

14:39

"Otac nije hteo da čuje za mene, jer sam se udala za Roma!" Natalija "Trik FX" prvi put o osudi porodice zbog braka sa Sanijem

ATAIMAGES

Estrada

"Otac nije hteo da čuje za mene, jer sam se udala za Roma!" Natalija "Trik FX" prvi put o osudi porodice zbog braka sa Sanijem

Podeli vest

Popularna denserka prvi put je ispričala da njen otac nikako nije odobravao brak sa Sanijem, a sve zbog toga što je romske nacionalnosti.

Natalija i Sani Ibraimov članovi su grupe "Trik FX", a na sceni su decenijama. Ovaj par ne sarađuje samo poslovno, te je tako opšte poznato da su oni i u braku, te da imaju i sina.

Iako važe za jedan od retkih parova među kojima vlada idila, Natalija je sada ispričala da njih dvoje u početku nikako nisu imali podršku njenog oca, a sve zbog toga što je Sani romske nacionalnosti.

Moj otac, kad sam se ja udala za njega, sa mnom nije pričao mesec dana. Nije hteo da me čuje ni vidi. Onda me pitao: “Da li je moguće da si se ti, baš moja ćerka, udala za njega?” Ja kažem: “Da, moguće je!” On je rekao: “Kako moja ćerka, što nije komšinica neka!” Ja kažem: “Zato što si me učio da ja gledam ljude da li je neko dobar ili loš, a ne da li je ovaj ili onaj - rekla je Natalija i dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Ja nikada nisam delila ljude po tome da li su ove, ili one veroispovesti. Čovek je ili dobar ili loš. Ne postoji ništa drugo. A mom tati je bilo samo krivo zašto baš ja? Jer je moja rođena tetka živela u tom nekom romskom naselju. Za mene su Romi... ja ne mogu to tebi da objasnim. U meni kao da teče ta krv - ispričala je denserka za "Hype".

Podsećamo, popularna denserka nedavno je naišla na osudu korisnika društvene mreže kada se našalila sa suprugom Sanijem da joj nije dao novac da ide kod frizera, te da sada izgleda kao "čupavac i veštica". I sve bi ostalo samo šala da ispod Natalijinog videa nisu počeli da se nižu uvredljivi komentari.

 

 

"Omatorela, baš ružna užas", "Frizura je lepa ali kapke hitno odraditi kid estetskog hirurga", "Nju ništa više nemože da spasi...." samo su neki od komentara koji su se našli ispod denserkine objave.

Nažalost, u negativnom komentarisanju prednjačile su žene, koje su još jednom dokazale da su jedne drugima najveći neprijatelji.

Natalija na sve to nije ostala ravnodušna, pa je rešila da im odmah odgovori.

- Kad žena ženi napiše ispod snimka, slike:"Kako si ostarila, kako si ružna". Imate li vi mame, bake, sestre, tetke? Da li su one ostarile? Da li njima kažete da su ružne? Nemam komentar zaista, na toliko nesrećne, zle žene... Ja baš volim što sam ružna, moram da priznam - zaključila je Natalija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?
Politika

Šalja jeste osuđen, ali ostaje ključno pitanje! Vulin: Ko je dozvolio logor OVK u Albaniji?

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin, komentarišući današnju presudu Suda za OVK kojom je pripadnik te terorističke šiptarske organizacije Pjetr Šelja osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina, kaže da bez odgovora ostaje pitanje odakle na teritoriji Republike Albanije u Kukešu logor OVK i da li je neko iz države Albanije i NATO snaga odgovoran za to i da li će odgovarati

16.07.2024

18:53

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija