• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.07.2024

09:46

"Nije normalno da nekome ližete stopalo!" Seka Aleksić užasnuta Desingeričinom publikom, a repera opisala jednom rečju

ATA Images

Estrada

"Nije normalno da nekome ližete stopalo!" Seka Aleksić užasnuta Desingeričinom publikom, a repera opisala jednom rečju

Podeli vest

Seka Aleksić osvrnula se na nastup Dragomira Despića Desingerice, na kojem je kontroverznom reperu mladić iz publike lizao noge.

Seka Aleksić, uoči nastupa u jednom prestoničkom lokalu, prokomentarisala je brojne aktulenosti, a tom prilikom dotakla se supruga Veljka i sinova Jovana i Jakova, ali i Dragomira Despića Desingerice, sa kojim su je mediji prethodnih dana dovodili "u klinč".

Najpre, pevačica je istakla da je vaspitavanje dece prepustila svojoj jačoj polovini.

- Veljko je taj koji vaspitava Jovana i Jakova, i ja sam jako zahvalna na tome, jer ja zaista to ne znam da radim. Jednostavno, ja sam previše emotivno vezana za decu, ne samo za moju nego generalno. Znate da sam se ja dugi niz godina borila za potomstvo i sada sam u fazonu da sve što mogu da im pružim, ja ću da im pružim. Naravno da ne preterujem i da vaspitavam koliko znam i umem, ali Veljko to mnogo bolje radi.

Foto: ATAIMAGES

 

Aleksićeva je nedavno prokomentarisala ekscentričan nastup kontroverznog Desingerice, što je privuklo veliku pažnju javnosti, međutim, sada je pojasnila šta je tačno mislila.

Foto: Tanja Andric

 

- Nisam napisala da sam zgrožena, već da je neverovatno i da imam utisak da bilo šta taj čovek uradi da će za to imati publiku. Fascinantno je kako se svi trudimo da vaspitavamo decu, a niko ne zna šta će biti kad izađe napolje. Ja sam rekla da je Desingerica jedan ozbiljan šoumen. Imam utisak da se smeje kad ode kući svemu tome i tamo nekom liku koji mu je lizao nogu. Ozbiljno se zeza sa svima njima. Ja za njega nisam rekla ništa negativno, već za tu publiku jer nije baš normalno da nekome ližete stopalo. Ako imate fetiš, onda se to radi na drugom mestu, a ne na nastupu - rekla je Seka Aleksić okupljenim medijskim ekipama, prenosi Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52