• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

13.07.2024

15:27

Tuga u domu Mire Kosovke! Pevačica doživela strašan gubitak: "Preminuo je jutros..."

ATAIMAGES

Estrada

Tuga u domu Mire Kosovke! Pevačica doživela strašan gubitak: "Preminuo je jutros..."

Podeli vest

Mira Kosovka danas je obavestila pratioce da joj je preminuo brat.

Pevačica Marija Petričević, poznatija kao Mira Kosovka, harala je estradom devedesetih godina. Međutim, veliku pažnju javnosti nije privukla samo pesmama, već i pričom o životnim tragedijama u kojima su njeni najbliži zverski ubijeni.

Sada se oglasila na svom Instagram profilu, a nažalost nije imala lepe vesti. Naime, njen brat Dragan je preminuo, o čemu je obavestila rodbinu i prijatelje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Mirjana Petricevic Mira Kosovka (@mirakosovka)

- Obaveštavam familiju i rođake da je moj brat Dragan Mican Petričević preminuo jutros. Sahrana je u ponedeljak u Vrnjačkoj Banji! - napisala je ona u opisu fotografije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija