• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S. - D.S.

14.07.2024

08:44

"I dalje imam emocije prema Janjušu": Aneli Ahmić prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju, pa otkrila u šta će uložiti novac (VIDEO)

Tanja Andric

Estrada

"I dalje imam emocije prema Janjušu": Aneli Ahmić prokomentarisala svoje učešće u rijalitiju, pa otkrila u šta će uložiti novac (VIDEO)

Podeli vest

Drugoplasirana učesnica "Elite" Aneli Ahmić osvrnula se na svoje učešće u "Eliti" koje je trajalo više od 10 meseci.

Sinoć je održano dugoočekivano superfinale "Elite" u kojem je publika glasovima pobedu obezbedila Aniti Stanojlović. Ona je dobila trofej i ček od 100.000 evra, a drugoplasirana Aneli Ahmić dobila je ček od 50.000 evra.

Aneli je okupljenim predstavnicima medija na samom početku rekla kako se oseća:

Foto: Tanja Andric

 

- Osećam se kao veliki pobednik. Nakon svega što sam doživela, samopouzdanje mi se vratilo. Trenutno se osećam savršeno, da li će to potrajati ne znam, ali evo, drugo mesto sam. Sada ću sa sestrom da porazgovaram, saznam šta se dešavalo... Nagradu posvećujem Nori, naravno - rekla je Ahmićeva i otkrila da li je razočarana što ona nije osvojila prvo mesto:

- Nisam razočarana. I ja i Anita smo majke. Bilo mi je tako svejedno kad sam čula da sam drugo mesto, već sam se tada osećala kao pobednik. Meni novac ništa ne znači - 50.000 ili 100.000... Naravno da bih možda htela sa budem pobednik, ali za mene je ovo velika pobeda što sam nakon 20 meseci izdržala lažne optužbe, što se tiče mog bivšeg supruga i što se tiče mog bivšeg partnera. Izdržala sam stoički, postigla sam cilj, ovo je veliki podstrek da se borim dalje - rekla je ona, pa otkrila u šta će uložiti novac koji je dobila od nagrade, kao i da li planira da nastavi rijaliti karijeru:

Foto: Tanja Andric

 

- Novac ću uložiti u kuću, planirala sam nešto da kupim, da uložim... Trenutno nemam vremena o razmišljanju o ulasku u sledeću sezonu rijalitija, ali postoji mogućnost. Razmišljam samo da posvetim sve ovo izgubljeno vreme Nori, ona je u isto vreme ostala i bez tate i bez mene.

Aneli se osvrnula i na turbulentan odnos sa njenim bivšim partnerom, Asminom Durdžićem, sa kojim ima ćerku:

- Što se mene tiče, nikada ne mora da mi se obrati u životu. Ne treba mi ništa Asminovo, ni njegova alimentacija, ni njegovo priznanje deteta. Sama sam sposobna, taj čovek ne postoji i ne zanima me - kazala je Aneli i prokomentarisala Durdžićeve namere da joj sudskim putem oduzme dete:

Foto: Tanja Andric

 

- Ne znam šta se dešava sa tim. Asmina ne interesuje dete. On već ima prvo dete koje ima oko 10 godina. Ne zanima ga ni to dete, ne znam zašto bi ga zanimalo ovo dete.

Učešće Ahmićeve obeležila je burna veza sa Markom Janjuševićem Janjušem sa kojim je u rijalitiju i zatrudnela, ali je, kako kaže, njihova priča zauvek gotova.

- I dalje imam emocije prema Janjušu i kada ga vidim naravno da mi nije mi svejedno, ali da mi se zgadio - zgadio mi se. Nikada više nećemo biti zajedno. Nemojte da očekujete da ćete nas uhvatiti negde i da ćemo pričati. Janjuš je pokazao svoju ljudskost kada mi nije pružio ruku na Rajskom ostrvu i kad mi nije čestitao što sam dobila nagradu večeras. Tako da, za mene Janjuš ne postoji, jer ona je taj koji nije hteo da izdržimo do kraja.

Šta je još rekla možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)
Live TV

Sile mraka i vladari iz senke vuku sve poteze! Evo šta su hteli da postignu ubistvom Trampa! (VIDEO)

Ko stoji iza atentata na Trampa? Forenzičari tvrde da je na skupu pucano iz tri različita oružja. Izraelska vojska izvela udare na centralnu Gazu. Među stradalima ima dece. Na ove, ali i sve druge važne svetske teme govorili su analitičar prof. dr Miloš Laban i politički filozof Dragoljub Kojčić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog i advokat Aleksandar Đuričić i predsednik SPOR Stefan Srbljanović.

15.07.2024

22:30

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)
Live TV

Tramp isplanirao atentat na samog sebe? Slika nakon ranjavanja deluje kao da je izrežirana! (VIDEO)

Jedan od scenarija je da je atentat na Trampa organizovao jedan mladić, ali sa druge strane, teorija je da je to organizovao sam Tramp kako bi obezbedio svoju pobedu na izborima. Obe teorije imaju smisla i obe imaju relativno adekvatne argumente. Šta je bliže istini? Na tu temu u "Info danu" govorili su prof. dr Ivan Pajović, ekonomista i bivši dopisnik "Politike" iz Moskve Slobodan Samardžija.

15.07.2024

16:35

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Nadal: Novak je koristio samoubilačku taktiku!
Tenis

Nadal: Novak je koristio samoubilačku taktiku!

Novak ni u jednom trenutku nije ostavio utisak da ima oružje da odlučno zastraši Alkaraza. Njegovim udarcima nedostajala je preciznost i snaga, pokušao je novu taktiku koja se na kraju pokazala samoubilačkom, poručio je trener Rafaela Nadala, Toni Nadal.

15.07.2024

20:53

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!
Srbija

S jedne strane Dunav, s druge violina!

U čast virtuoza na violini i rodonačelnika pravog narodnog melosa, Vlastimira Pavlovića Carevca, u Velikom Gradištu održani su jubilarni 30. Carevčevi dani.

15.07.2024

17:52