• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

20.07.2024

21:56

Nije bilo sve tako idealno! Tanja Savić priznala šta joj je na početku veze sa dečkom bio najveći problem, shvatila da je mnogo pogrešila

Aleksadar Jovanovic Cile

Estrada

Nije bilo sve tako idealno! Tanja Savić priznala šta joj je na početku veze sa dečkom bio najveći problem, shvatila da je mnogo pogrešila

Podeli vest

Savićeva ne krije da joj je sada prelepo sa Mukijem, sa kojim je nedavno otpočela i zajednički život.

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Tanja Savić, u vezi se ja sa 11 godina mlađim dečkom, pilotom Muhamedom Mukijem Bešićem

Ona je nedavno za medije ispričala da je Muki čovek njenog života, te da uskoro priželjkuje da stane na ludi kamen. 

Foto: ATAIMAGES

 

Iako sada uživaju u skladnoj vezi, bez trzavica i problema, Savićeva je gostujući u jednoj emisiji ispričala da nije tako bilo u početku. Kako je istakla, ona je bila zabrinuta jer nije znala kako će njegova, ali i njena porodica reagovati na veliku razliku u godinama između njih. 

Foto: Instagram printsreen/tanja_savic_private

 

- Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono jao šta će reći... Imam i dvoje dece malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi naravno, sve to stoji - počela je priču Tanja Savić pa zaključila:

Foto: Foto: Aleksadar Jovanovic Cile

 

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune. Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga mislim - rekla je pevačica u emisiji "Magazin In".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija