• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.07.2024

17:50

Goca Lazarević zaplakala u emisiji! Pevačica nije mogla da zaustavi suze zbog mlađe koleginice

Shutterstock/ATA images

Estrada

Goca Lazarević zaplakala u emisiji! Pevačica nije mogla da zaustavi suze zbog mlađe koleginice

Podeli vest

Folk zvezda bila je veoma emotivna tokom jedne emisije.

Goca Lazarević gostovala je nedavno u jednoj emisiji u kojoj je njena mlađa koleginica Rada Sarić premijerno izvela tada svoju novu pesmu "Svetlo".

Emotivni tekst je Gocu dirnuo do suza, a nakon što su voditelji primetili da pevačica plače Rada je  ustala i prišla starijoj koleginici da je zagrli.

Foto: ATAIMAGES

 

Goca je zatim kroz suze pohvalila Radu i istakla da je sreća što u našoj zemlji postoje pevači poput nje.

- Koliko je lepo, bajkovit izlaz iz tunela, koji mnogi ne vide ceo život. Bukvalno sam oduševljena - rekla je Goca kroz suze.

- Sad ću i ja da plačem - dodala je Rada, dirnuta reakcijom starije koleginice, a zatim isprčala kako je ova pesma osvojila već pri prviom slušanju: 

Foto: Tanja Andric

 

- Kada sam čula tekst rekla sam "Konačno jedna ljubavna priča", koju ja i zaista živim, hvala Bogu. Milan je glumio u spotu, ali je na snimanju rekao da nam samo matičar fali. Toliko je sve išlo ka tome. Meni je zaista bilo u glavi da ne želim tužnu pesmu, brzu koja peva o današnjem vremenu. Nekom po meni ludom vremenu, nezdravom. Želela sam da ljudi uz ovu pesmu vole, da se zaljube, da nekome bude i prvi ples - objasnila je Rada ulogu svog supruga u spotu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija