• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

25.07.2024

22:12

Šok otkriće u "4 i po žene"! Slavica Đukić Dejanović u novoj emisiji Informer TV otkrila da je bila prevarena od strane partnera (VIDEO)

Informer

Estrada

Šok otkriće u "4 i po žene"! Slavica Đukić Dejanović u novoj emisiji Informer TV otkrila da je bila prevarena od strane partnera (VIDEO)

Podeli vest

U nedelju, 28. jula u 18 časova na Informer televiziji počinje sa emitovanjem emisija "4 i po žene".

One ne tračare, već analiziraju... Ne ogovaraju, već diskutuju... One će vas zabaviti, nasmejati, ali i naterati da razmislite o sopstvenim izborima i odlukama. One su "4 i po žene" i čekaju vas u nedelju, 28. jula u 18 časova na Informer TV.

Foto: Tanja Andric

 

Zina Al Sattaf, Katarina Odalović, Jadranka Jevtić i Maja Mojsovski Rašević sa svojom gošćom Slavicom Đukić Dejanović razgovarale su o toksičnim vezama, ali i kako ih izbeći. Dame su ogolile dušu i bez zadrške govorile o partnerskim odnosima, a otkrile su i intimna iskustva koja se prepričavaju samo najboljim prijateljicama uz šoljicu kafe.

Foto: Tanja Andric

 

Slavica Đukić Dejanović pred kamerama Informera priznala je da je bila prevarena u vezi, ali i na čemu je zahvalna prethodnoj supruzi svog muža.

- Radi se o Slovenki koja ga je naučila da kuva, da donosi poklone, da bude nežan... Ja sam dobila jedan paket, na kome sam najiskrenije zahvalna - bila je iskrena Slavica u emisiji "Četiri i po žene". 

Foto: Tanja Andric

 

Aktuelna ministarka i sama je kaže bila u toksičnom odnosu.

- On je imao mamu koja je ličila izgleda na mene, bila je vrlo stroga, kastrativno je delovala na njega i ja ga podsećam na tu mamu i on ne može mene da voli. 

Šta su još ove šarmantne dame otkrile o svojim vezama pogledajte u videu ispod, a to je samo mali deo onoga što vas u nedelju očekuje na kanalu najgledanije kablovske televizije u Srbiji. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija