• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

27.07.2024

14:59

"Više nisam solo": Jelena Rozga ima novog dečka, pevačica priznala da je zaljubljena!

Youtube printscreeen

Estrada

"Više nisam solo": Jelena Rozga ima novog dečka, pevačica priznala da je zaljubljena!

Podeli vest

Jelena Rozga otkrila je da ima emotivnog partnera, te da više nije "singl".

Pevačica Jelena Rozga, svoju privatnost ljubomorno čuva od očiju javnosti, ali sada je napravila presedan, te otkrila da ima jaču polovinu.

Jelena se na samom početku intervjua osvrnula na karijeru.

Foto: printscreen instagram

 

- Verovala sam u uspeh pesme “Lavica”. Nismo baš mesecima razmišljali kakvu ćemo pesmu uraditi, jer Huljići nisu znali da imam želju da se pojavim na "Melodijama Jadrana". To je festival koji se dešava u Splitu. Samo sam nazvala Tončija i rekla mu: “Ja bih išla na festival”. Pitao me je odmah sa kojim pesmom, rekla sam mu: “Pa sa tvojom”. Otišla sam na put, imala sam radni vikend i za tri dana su napisali pesmu. Kada sam pročitala tekst rekla sam to je to. Malo odmorila glasne žice, ušla u studio i pesma je nastala nikada brže. Mislim da su se mnoge žene pronašle u njoj. Nazivaju je naslednicom “Bižuterije”. Volim ovu pesmu, verujem u nju, celi region je peva i ja sam presrećna - rekla je Jelena Rozga.

Ona dodaje da se nikada u životu nije prilagođavala kada su muško - ženski odnosi u pitanju.

Foto: printscreen instagram

 

- Nisam se ja borila. Znam šta hoću, a šta ne - bila je kratka Jelena, pa otkrila kakva je kada siđe sa bine.

- Jelena privatno je mirna. Na bini sam energična, sto na sat. E, sada sve ono što sam na bini privatno nisam. Jako sam mirna, puno odmaram, nikad se ne derem. Volim da finim, mirnim razgovorima rešavam probleme.

Iako mnoge njene kolege kažu da ne vole da izlaze s obzirom na to da su se zasitili muzike, Jelena je ipak ljubitelj dobrog provoda.

Foto: printscreen instagram

 

- Volim da izlazim. Kada je dobro društvo nije bitno gde sam. U ponedeljak ćemo kolege i ja ići za Velu Luku, s obzirom na to da je godišnjica smrti Oliveru Dragojeviću. Pevaćemo Oliverove pesme i mislim da ćemo se posle toga lepo družiti - naglasila je ona.

Harizmatična pevačica kaže da ne beži od narodnjaka i novih muzičkih trendova.

- Apsolutno sve pratim, slušam, gledam na Jutjubu. Volim da slušam publiku šta vole, a šta ne. Naravno da ja sutra neku od tih pesama neću pevati, ali volim da čujem. Bavim se. Svako ima svoju publiku. Ja volim kada svi rade. Dobro je dok se pune dvorane, klubovi. Mislim da za svakog ima mesta - naglasila je ona i dodala da ne bi bežala kao Ceca Ražnatović da snimi duetsku pesmu sa mlađim izvođačem kao što je to folk diva uradila sa Vojažem.

Foto: Live Production

 

- Kada se desi pesma to je najbitnije. Imam jednu lepu duetsku pesmu, ali s kim ne smem vam reći - naglasila je ona.

Jelena krajem avgusta slavi 47. rođedan, a sada je otkrila i gde.

- Rođendan ću proslaviti na Cetinju pevajući. I tome se jako radujem - naglasila je ona.

Rozga važi za jednu od najzgodnijih pevačica bivše Jugoslavije, a sada je rekla da li uradila neku estetsku intervenciju.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Ništa na sebi ne bih uradila. Ako nisam do sada nema potrebe. Ne želim ništa- istakla je Rozga koja je dugo bila sama, a sada je otkrila da li je srećna i ispunjena na emotivnom planu:

- Više nisam solo igračica - bila je kratka ona, pa otkrila koje su to situacije kada je razmažena.

- Ja sam razmažena kada mi se to može. Kada se radi nemam kad. Kada dođem doma kod svojih u Splitu onda jesam. Mama skuva ono što volim, pa sam tada razmažena. Tada mi je sve na dlanu - iskrena je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija