• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

27.07.2024

16:22

Boba Živojinović u zagrljaju poznate pevačice! Evo kako se provode na primorju dok Brena nastupa (FOTO)

Shutterstock, ATA Images

Estrada

Boba Živojinović u zagrljaju poznate pevačice! Evo kako se provode na primorju dok Brena nastupa (FOTO)

Podeli vest

Dok je Brena pevala u Aranđelovcu njen suprug je uživao u društvu poznate pevačice.

Lepa Brena prekinula je krstarenje Jadranom sa suprugom kako bi sinoć održala koncert u Aranđelovcu, dok je Boba Živojinović nastavio da uživa na primorju. 

Foto: Kristijana Ćaćić

 

Brenin suprug fotografisan je u zagrljaju pevačice i prijateljice Nine Badrić u Jelsi na Hvaru, a hrvatska pevačica je tagovala i Lepu Brenu i poslala joj posebnu poruku:

- Falila si u našoj vali - poručila je Nina Breni, koja je odmah fotografiju objavila na svom Instagramu i pokazala kojliko su dobre prijateljice.

Foto: Printscreen/Instagram/lepabrenaa

 

Podsetimo, Boba Živojinović, pre nekoliko dana proslavio je svoj 61. rođendan, a Brena mu se tada obratila emotivnim rečima.

Srećan rođendan moja ljubavi! Volim te - napisala je Brena ispod snimka sačinjenog od njihovih porodičnih uspomena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija