• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.07.2024

14:31

Baulja i ćarlija nasred bine! Vlado Georgijev zakasnio na svoj koncert dva sata, a onda jedva stajao na nogama! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Baulja i ćarlija nasred bine! Vlado Georgijev zakasnio na svoj koncert dva sata, a onda jedva stajao na nogama! (VIDEO)

Podeli vest

Vlado Georgijev postao je viralan na društvenim mrežama nakon što je na svom koncertu jedva stajao na nogama.

Pevač Vlado Georgijev sinoć je razbesneo publiku u Herceg Novom koja je došla na njegov koncert. Naime, Vlado je prvo kasnio puna dva sata, a kada je konačno došao na binu odmah je počeo da peva, bez ikakvog izvinjenja ljudima koji su ga čekali.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Vlado Georgiev (@vladogeorgiev)

Međutim, ono što je posebno zapalo za oko jeste to što je Georgijev jedva stajao na nogama. Činilo se da uopšte nema kontrolu nad svojim telom i da je u vidno alkoholisanom stanju, a u nekoliko navrata je umalo pao. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Publika je, naravno, mobilnim telefonom zabeležila njegov koncert, pa je društvenim mrežama vrlo brzo počeo da kruži skandalozan prizor sa njegovog nastupa.

"Žao mi je što sam ovo video. Iskreno mi je žao", "Kasnio je dva sata na koncert", "Alo, zašto se ljuljaš ako je zemlja ravna ploča", "Kreten", "Puče gajba i po", "Naroljani Barba", "Ovaj je pijan od kad se rodio", "Razvalio se, reklo bi se", "Au što je loše zvučao" - bili su samo neki od komentara, a kako je ovo izgledalo možete pogledati u videu ispod.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!
Društvo

Nišlija godinama mislio da ima upalu uha, a u glavi mu je rastao redak tumor: Isti simptomi su se stalno ponavljali!

"Doktor mi je rekao da sednem. Kazao mi je da je u pitanju tumor. Benigni, na glavnom nervu koji je odgovoran za sluh, lice i ravnotežu. Tražio sam čašu vode. Potom sam se onesvestio. Zbog saznanja. Postavljena je sumnja da je u pitanju vestibularni švanom, retka vrsta spororastućeg tumora u visni unutrašnjeg slušnog kanala“, priča u svojoj ispovesti mladić iz Niša N. P. (23) koji je oko četiri godine tragao za dijagnozom.

28.07.2024

15:41 >> 15:42

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija